Libnet.ro
UNICEF

17:00

PSD, cinci intrebari pentru Iohannis si PNL: De ce a pierdut Romania la summitul UE?

Antena3 Antena3,
PSD, cinci intrebari pentru Iohannis si PNL: De ce a pierdut Romania la summitul UE?

PSD a adresat, joi, cinci intrebari presedintelui Klaus Iohannis si conducerii PNL, sustinand ca la negocierile de la summitul UE, Romania a pierdut bani si a acceptat sa-si majoreze contributiile la bugetul Uniunii Europene. continuă pe Antena3

PSD, ALDE si UDMR pregatesc o noua lovitura pentru Guvernul PNL: data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament, si nu de Guvern cum prevede legislatia actuala. Un proiect de lege in acest sens a fost depus sub semnatura lui Marcel Ciolacu PSD), Calin Popescu Tariceanu ALDE) si Cseke Attila UDMR).

Avertisment deosebit de grav pentru toti soferii din Romania: se intampla pe sosele si e dezastru national

Romania a iesit, inca o data, pe ultimul loc in Europa. Dar de data asta putem face ceva cu adevarat eficient ca sa nu mai fie pierdere de vieti. Totul tine de soferi. in 2019, Romania a.

Cel mai trist pronostic pentru situatia cazurilor din Romania: cand vom reintra in starea de urgenta

Numarul de cazuri de coronavirus depistate in Romania in ultima saptamana a crescut semnificativ de la o saptamana la alta. Acum, un nou studiu atrage atentia asupra momentului in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,29 seconds )