Libnet.ro
UNICEF

13:45

RALUCA TURCAN: in tara noastra, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RALUCA TURCAN: in tara noastra, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca taierea unui miliard din bugetul Ministerului Educatiei transmite un mesaj cinic din partea Guvernului: Nu ne pasa de ceea ce se intampla in Educatie!. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: in Romania, Educatia ramane unul din cele mai subfinantate sectoare

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca taierea unui miliard din bugetul Ministerulu.

RALUCA TURCAN: PNL solicita sesiune parlamentara extraordinara in perioada 26-30 august

PNL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in perioada 26-30 august, a anuntat, luni, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

RALUCA TURCAN: PNL si-a propus sa stranga peste 35.000 de semnaturi pentru Iohannis la Sibiu

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, lider al liberalilor sibieni, a declarat sambata ca si-a propus sa stranga peste 35. 000 de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis.

Raluca Turcan: PNL solicita respingerea legii privind recursul compensatoriu si desfiintarea Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor (VIDEO)

Raluca Turcan a anuntat ca liberalii solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, in care deputatii si senatorii sa respinga legea privind recursul compensatoriu, dar sa desfiinteze si Sectia.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

PUNCT DE VEDERE MIHAI PETRE, EY ROMANIA: Tara noastra trebuie sa se organizeze in lupta impotriva traficului cu tutun

Cel mai complex sistem de supraveghere orizontala creat pana acum la nivelul Uniunii Europene este in vigoare incepand cu data de 20 mai 2019. Este vorba de sistemul de trasabilitate a produselor din tutun menit sa combata traficul si evaziunea fiscala din acest domeniu.

PRIMELE SAPTE LUNI: Peste 352.000 de autoturisme au fost inmatriculate in tara noastra

Numarul inmatricularilor de autoturisme a depasit 352. 000 de unitati, in primele sapte luni ale anului, in crestere cu 0,9% fata de aceeasi perioada din 2018, din acest total 73,5% fiind reprezentate de masinile second-hand, releva statistica Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Chirila, mesaj de la protestul diasporei: Sa nu abandonam ideea ca am putea reconstrui tara noastra. Exista vinovati si ei trebuie sa plateasca VIDEO

Actorul si cantaretul Tudor Chirila a transmis un mesaj din Piata Victoriei, acolo unde peste 20. 000 de persoane participa la mitingul diasporei, la un an de la reprimarea violenta a protestelor din 10 august.

Unul din patru angajati ajunge sa imprumute bani in fiecare luna pana la urmatorul salariu

Peste un sfert dintre angajatii din Romania recunosc ca remuneratiile sunt insuficiente si sunt nevo.

Pedepse severe din perioada comunista. Cum isi teroriza Elena Ceausescu fiica. A vrut sa-l omoare pe unul din iubitii fetei

Au trecut trei decenii de la moartea Elenei Ceausescu si, in ciuda timpului care s-a scurs, detalii cutremuratoare continua sa iasa la iveala despre viata ei. Sotia sefului statului se comporta ca un adevarat tiran inclusiv cu copiii ei. Fiica ei, Zoia, a resimtit din plin efectele caracterului nemilos al femeii. Cum isi teroriza Elena .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )