Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sedinta de Guvern. Premierul Orban: Avem la dispozite fonduri europene la care nici n-am visat. Pentru a le putea accesa, va trebui sa ne mobilizam la maxim. Romania are o sansa uriasa (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta de Guvern. Premierul Orban: Avem la dispozite fonduri europene la care nici n-am visat. Pentru a le putea accesa, va trebui sa ne mobilizam la maxim. Romania are o sansa uriasa (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit intr-o sedinta, miercuri, la Palatul Victoria, iar in centrul discutiei s-a aflat strategia nationala pentru accesarea fondurilor europene prevazute de bugetul multianual al UE si. continuă pe B1

Sedinta de Guvern. Premierul Orban: Pentru a putea accesa aceste resurse financiare, care reprezinta o sansa uriasa pentru Romania, va trebui sa ne mobilizam la maxim

Guvernul Orban s-a reunit intr-o sedinta, miercuri, la Palatul Victoria, iar in debutul reuniunii premierul sustine o declaratie de presa. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic Orban, .

Ludovic Orban: Avem la dispozitie fonduri UE la care nici nu am visat

Premierul Ludovic Orban a declarat ca fondurile obtinute de Romania de la Uniunea Europeana pentru p.

Spitalele pot accesa 350 milioane euro din fonduri europene pentru a gestiona COVID-19. Primele zece contracte, in valoare de circa 40 milioane euro au fost semnate

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor spitalelor COVID-19. Contractele semnate au valoare de 205,1 milioane lei circa 40 milioane de euro). in total, in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare - Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 - sunt disponibili 350 milioane euro. Pana in prezent, au fost depuse spre evaluare 51 cereri de finantare cu o valoare de 164,2 milioane euro. Apelul de proiecte este deschis pana la data de 30 septembrie 2020.

Siegfried Muresan, despre viitorul buget UE: Este bun pentru Europa si foarte bun pentru Romania. Vom primi mai multe fonduri europene ca oricand

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Romania va primi in urmatorii ani mai multe fonduri europene decat a primit oricand pana acum de la Uniunea Europeana, aproape 80 de miliarde de euro prin Bugetul multianual al UE si Pachetul de redresare.

Ministrul Marcel Bolos a semnat primele 10 contracte pentru finantarea cheltuielilor de la spitalele COVID-19 din fonduri europene. Valoarea totala depaseste 200 de milioane de lei

Ministrul Marcel Bolos a semnat, luni, primele 10 contracte pentru finantarea din fonduri europene a cheltuielilor de la spitalele COVID-19. Potrivit comunicatului de presa,contractele semnate, in valoare.

Orban cere ministrilor sa defineasca, pana la sfarsitul lunii, tipul de proiecte finantabile din bani europeni: Avem la dispozitie fonduri la care nici nu am visat

Premierul Ludovic Orban a solicitat ministrilor, la inceputul sedintei de Guvern, ca pana la 31 iulie, sa stabileasca programele si tipurile de proiecte care pot fi finantate prin fonduri europene. Este o sansa uriasa. Avem la dispozitie fonduri la care nici nu am visat, a spus Orban facand referire la cele 80 de miliarde de euro de care Romania va beneficia in urmatorii ani. Premierul a mai afirmat ca banii europeni sunt resursa financiara pe care se bazeaza Guvernul pentru programul de relansare economica.

Bun venit in iad!. Lucratorii sezonieri, multi romani, sunt tratati ca niste sclavi in fermele beneficiare de fonduri europene: Sunt mai protejate animalele (VIDEO)

Politica agricola comuna a Uniunii Europene vrea sa sprijine fermierii si acest sector cu 60 de miliarde de euro, dar la conditiile de munca ale angajatilor nu se face nicio referire. Suntem intr-o situatie.

Trei localitati din judetul Arges ar putea intra in carantina, anunta premierul Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca trei localitati din judetul Arges sunt acum sub evaluar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )