Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, dupa rezolutia prin care Parlamentul European cere imbunatatirea acordului pe bugetul UE: Este o structura politica, care da mai mult mesaje politice decat mesaje pragmatice (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dupa rezolutia prin care Parlamentul European cere imbunatatirea acordului pe bugetul UE: Este o structura politica, care da mai mult mesaje politice decat mesaje pragmatice (VIDEO)

Eurodeputatul Traian Basescu a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, rezolutia adoptata de Parlamentul European, prin care se stabileste mandatul de negociere cu privire la bugetul UE, despre care institutia. continuă pe B1

Parlamentul European a votat rezolutia in care ameninta ca ar putea bloca bugetul multianual al UE daca acesta nu va fi imbunatatit

Parlamentul European a amenintat intr-o rezolutie votata joi ca nu va aproba acordul sefilor de stat si de guvern din tarile UE privind bugetul multianual al blocului comunitar daca acesta nu va fi imbunatatit, criticand in special diminuarea sumelor alocate unor anumite domenii, transmite AFP, relateaza Agerpres.

SIEGFRIED MURESAN: Parlamentul european sustine finantarile alocate Romaniei

Raspunsul la acordul Consiliului European pe Bugetul Multianual al UE 2021 - 2027 si Pachetul de Redresare, al lui Siegfried Muresan PPE PNL), vicelider al Grupului PPE din Parlamentul European responsabil de negocierile bugetare cu privire la rezolutia Parlamentului European, a fost postat pe pagina acestuia de website:.

Parlamentul European ameninta ca nu voteaza bugetul multianual al UE

Parlamentul European precizeaza, in rezolutia adoptata joi, ca nu va aproba bugetul multianual pentr.

Parlamentul European nu va vota bugetul multianual al UE daca propunerea nu va fi imbunatatita. Cerintele Parlamentului

Parlamentul European precizeaza, in rezolutia adoptata joi, ca nu va aproba bugetul multianual pentru perioada 2021-2027 creionat de Consiliul European daca nu va fi imbunatatita propunerea, arata un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Traian Basescu ii desfiinteaza pe Arafat, Tataru si Vela: Numai niste tampiti ar putea face asta

Traian Basescu a rabufnit public dupa ce pandemia de COVID-19 a scapat de sub control. Fostul presedinte al Romaniei trage un semnal de alarma si avertizeaza cetatenii ca a sosit momentul in care fiecare trebuie sa respecte toate masurile de preventie pentru a evita transmiterea comunitara si dezvoltarea unor noi focare de infectie. Pe cine .

Nemultumit ca liderii europeni nu au clarificat chestiunea conditionarii fondurilor UE de statul de drept, Parlamentul European cere explicatii Sassoli: Nu vom fi multumiti doar cu mentiuni de principiu

Parlamentul European PE) va cere clarificari privind conditionarea alocarii fondurilor europene de statul de drept, dupa ce aceasta chestiune a fost lasata deschisa de liderii europeni la summitul de saptamana aceasta, a declarat miercuri presedintele PE, David Sassoli, potrivit Reuters.

Siegfried Muresan: Parlamentul European va adopta o rezolutie care va inaspri conditionarea fondurilor europene de statul de drept

Parlamentul European va adopta o rezolutie in care va cere inasprirea mecanismului de corelare a finantarilor europene de respectarea statului de drept, a declarat vineri europarlamentarul liberal Siegfried Muresan, intr-un interviu pentru HotNews. ro, in care a caracterizat acordul obtinut in acest sens in Consiliul European drept un rezultat foarte bun dar doar primul pas in aceasta directie.

Acordul pe bugetul UE trebuie imbunatatit pentru a fi acceptat de Parlamentul European. Ce conditii pun eurodeputatii (DOCUMENT)

Acordul pe bugetul UE 2021-2027 trebuie imbunatatit pentru a fi acceptat de Parlamentul European, arata un comunicat al institutiei, in care eurodeputatii atrag atentia ca intelegerea reprezinta un.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a ridicat starea de urgenta cu rezultate falsificate

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca a a ridicat starea de urgenta, cu rezultate falsificate datorita numarului mic de testari. Basescu sustine ca pandemia a fost scapata de sub control in Romania si critica starea de alerta, pe care o considera o anomalie legislativa.

Siegfried Muresan: Parlamentul European a inceput discutiile privind acordul pentru redresarea economica

Acordul pentru planul de relansare economica trebuie, mai departe, sa fie verificat si semnat de Parlamentul European si de toate statele Uniunii Europene. Discutiile in acest sens deja au inceput, inca de ieri, scrie Siegfried Muresan intr-o postare pe Facebook:.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2722 seconds )