Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vicepremierul Raluca Turcan, anunt important despre legea bugetului de stat pe anul 2020

Antena3 Antena3,
Vicepremierul Raluca Turcan, anunt important despre legea bugetului de stat pe anul 2020

Legea bugetului de stat pe anul 2020 va fi adoptata pana la data de 31 decembrie, a declarat, vineri, la Botosani, vicepremierul Raluca Turcan. Bugetul va fi finalizat pana la finalul anului. Votat in. continuă pe Antena3

De la Realitatea, direct in PNL. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan

Una dintre cunoscutele prezentatoare TV, de la Realitatea, a ajuns sa fie cooptata de vicepremierul Raluca Turcan pentru o functie importanta, fiind vorba de cea de consilier. Cea care a anuntat aceasta mutare a fost Sorina Matei, prin intermediul contului sau oficial de Facebook. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan? Alegerile prezidentiale de .

Orban, anunt important despre majorarea pensiilor: Vom face o evaluare extrem de serioasa

Premierul Ludovic Orbanspune ca aplicarea legii pensiilor NU va aduce apocalipsa bugetara. Am vazut ca toata lumea spune ca, daca se aplica Legea pensiilor, o sa fie apocalipsa.

Anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere. Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2010

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt important pentru toti soferii cu abateri rutiere! Punctul de amenda ar putea creste de la 1 ianuarie 2020. Cat va fi? Anunt important! Cat va fi punctul de amenda de la 1 ianuarie 2020 Premierul Ludovic Orban a propus, miercuri, 27 noiembrie, decuplarea cuantumului amenzilor de salariu minim .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )