Libnet.ro
UNICEF

11:15

Violeta Alexandru, despre majorarea alocatiilor: Pana la 1 august vom lua o decizie. Trebuie sa tinem cont de posibilitatile pe care le are bugetul

B1 B1,
Violeta Alexandru, despre majorarea alocatiilor: Pana la 1 august vom lua o decizie. Trebuie sa tinem cont de posibilitatile pe care le are bugetul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sambata, ca Guvernul va lua pana la 1 august o decizie privind majorarea alocatiilor pentru copii. Aceasta a insistat ca decizia CCR prin care a fost declarata ne. continuă pe B1

Violeta Alexandru, despre cresterea pensiilor si alocatiilor: Nu este o optiune, ci o necesitate. PSD trimite zilnic proiecte fara acoperire bugetara VIDEO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit sambata despre cresterea pensiilor si a alocatiilor, sustinand ca aceasta nu este o optiune, ci o necesitate,si ca, din pacate, PSD trimite zilnic proiecte care adauga cheltuieli, fara a avea insa o acoperire bugetara.

Violeta Alexandru, despre negocierile cu USR-PLUS pentru candidatii la primariile de sector: Nu noi am avut pretentii, nici nu am nominalizat candidatii

Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, a declarat ca isi doreste ca discutiile cu celelalte partide de dreapta pentru desemnarea unor candidati comuni la primariile de sector sa se finalizeze cat mai.

Violeta Alexandru, despre negocierile pentru candidatii la primariile de sector: Ne apropiem de final. PNL nu are aroganta de a impune anumite pretentii

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca negocierile cu partidele de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector sunt aproape de final, aratand ca liberalii nu au aroganta de a impune anumite pretentii, transmite Agerpres. Sambata dupa-amiaza, incepand cu ora 16. 00, Ludovic Orban si Dan Barna vor avea o discutie pe tema candidatilor din Bucuresti.

Violeta Alexandru, despre negocierile cu USR pentru Capitala: PNL nu are aroganta de a impune anumite pretentii

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, sustine ca isi doreste ca negocierile cu alte formatiuni politice de dreapta pentru stabilirea candidatilor pentru primariile de sector sa fie finalizate cat mai curand, ea afirmand ca PNL nu a dat dovada de aroganta a de a impune anumite pretentii in timpul negocierilor pentru sustinerea candidatilor pentru Bucuresti.

Ministrul Muncii promite majorarea alocatiilor: Nu este o chestiune de optiune sa respectam decizia CCR

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru afirma ca decizia Curtii Constitutionale privind dublarea alocatiilor copiilor nu este o optiune, ci o obligatie si anunta ca pana la 1 august Guvernul va lua o decizie cu privire la punerea in aplicare a acestei decizii in corespondenta cu posibilitatile pe care le are bugetul pentru sustinerea, atat in perioada urmatoare, cat si in anii urmatori.

Ce se intampla cu pensiile si alocatiile in cele din urma? Anuntul facut de Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a vorbit, marti seara, despre situatia cresterii pensiilor si alocatiilor. Potrivit acesteia, verdictul urmeaza sa fie dat de ministrul Finantelor, Florin Citu, care va incheia foarte curand bilantul cheltuielilor, respectiv situatia incasarilor dupa aceasta perioada depandemie.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, marti, ca va propune in sedinta de Guvern, saptamana.

Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor. Ce le spune mereu Florin Citu in sedintele de Guvern

Exista divergente intre afirmatiile celor in drept, si aici ne referim la guvernati, si specialistii financiari care au tras un puternic semnal de alarma legat de intetia Guvernului de a marii pensiile in contextul in care in acest momentu nu pre amai sunt bani la buget. Violeta Alexandru a facut anuntul despre cresterea pensiilor Daca .

Violeta Alexandru, noutati despre cresterea pensiilor. Cu cate procente vor creste. Declaratii de ultima ora

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a dat asigurari ca pensiile vor creste si ca procentul va fi anuntat foarte curand. Ministrul a declarat ca daca PSD voia sa creasca n. r pensiile) cu 40%, o facea imediat.

Anunt crucial pentru romani. Ce se intampla cu pensiile. Violeta Alexandru a spus adevarul

Ministrul Muncii a facut noi dezvaluiri despre pensiile romanilor. Violeta Alexandru spune ca sustine cresterea punctului de pensie, iar acest amendament este in analiza, pe masa echipei guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )