Libnet.ro
UNICEF

21:45

CATALIN IVAN (ADN): Romania are nevoie mai mult ca oricand de o alternativa politica reala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CATALIN IVAN (ADN): Romania are nevoie mai mult ca oricand de o alternativa politica reala

Coordonatorul politic al ADN, Catalin Ivan, acuza actualele partide parlamentare ca arunca Romania intr-o criza politica nejustificata de interesele si bunastarea romanilor, prin caderea Guvernului Orban si aruncarea tarii in haos cu urmari financiare si sociale de dragul iluziei alegerilor anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Barna: USR nu va vota niciun guvern. Romania are nevoie de anticipate Ce dovezi cere liberalilor pentru a demonstra ca nu asistam la USL2

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat ca USR nu va vota niciun guvern si nu va prezenta la consultarile de la Palatul Cotroceni nicio propunere de premier, pentru ca miza este declansarea alegerilor anticipate.

China anunta ca are nevoie urgent de masti medicale in tara se produc 20 de milioane pe zi, insa cererea este mai mare

China are nevoie urgent de masti medicale si alte echipamente de protectie, in contextul in care numarul persoanelor infectate cu coronavirus a depasit 17. 000, iar 361 de oameni au murit, a declarat luni o reprezentanta a Ministerului de Externe de la Beijing, potrivit Guardian, preluat de Mediafax.

Romanii au cheltuit la cumparaturile online cu 20% mai mult in 2019 decat in 2018 (patronat)

Un patronat de magazine online romanesti sustine ca in Romania consumatorii au cheltuit cu 20% mai mult la cumparaturile online in anul 2019 fata de anul 2018.

Reorganizarea ANAF este absolut necesara. Institutia cheltuie mai mult decat produce

Ministerul Finantelor a adus in discutie o reorganizare la nivelul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), considerata absolut necesara. Rapoartele oficiale au aratat ca institutia a avut cheltuili cu mult mai mari, fata de banii adusi la buget. Totodata, combaterea evaziunii fiscale nu s-a produs la un nivel pe care autoritatile competente il aveau in .

ANALISTII ECONOMICI: Epidemia de coronavirus ar putea incetini si mai mult o economie mondiala deja slabita

Extinderea epidemiei de coronavirus in China, a doua economie mondiala, ar putea incetini si mai mult ritmul de crestere al economiei mondiale, ca urmare a efectelor secundare provocate in randul tarilor exportatoare de materii prime si al pietelor emergente, in special in statele producatoare de petrol, avertizeaza expertii.

Marcel Ciolacu e sigur ca Guvernul Orban va fi demis: Suficiente voturi inseamna ca avem mai mult de 233 Ce spune seful PSD despre eventuale dezertari inainte de motiune (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca opozitia a strans deja suficiente voturi pentru demiterea Guvernului Orban, mai mult de 233, si ca va continua discutiile cu reprezentantii.

Marcel Ciolacu, convins ca motiunea trece: Avem mai mult de 233 de voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat, marti, ca PSD are suficiente voturi pentru a darama Guvernul Orban.

Romania are sanse sa castige titlul de Arborele European al anului 2020

Romania se afla pe locul trei ca numar de voturi in acest moment, din cele 16 tari care au intrat in finala concursului Arborele European al Anului 2020, cu Bradul multisecular - paznicul Cibinului. Povestea arborelui de pe valea Cibinului a fost votata de 4. Rezultatele competitiei vor fi publicate intr-un cadru festiv, iar castigatorul va fi premiat, pe data de 17 martie 2020, la Bruxelles.

Astronauta Christina Koch este pe cale de a deveni femeia care a stat cel mai mult timp in spatiu intr-o misiune individuala

Astronauta de la NASA, Christina Koch, urmeaza sa incheie misiunea spatiala care va depasi recordul pentru cel mai lung zbor spatial individual al unei femei. Koch se va intoarce pe pamant joi, dupa ce a petrecut in total 328 de zile pe Statia Spatiala Internationala ISS), surclasand recordul lui Peggy Whitson, scrie BBC.

Crearea unor zone cu emisii reduse in orase poate face mai mult rau decat bine, afirma grupul Touring

Orasele ar trebui sa se retina de la a crea zone cu emisii reduse prin interdictii pentru automobile, pana cand impactul asupra calitatii aerului si a mobilitatii oamenilor vor fi mai bine intelese, afirma grupul de asigurari Touring.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )