Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dancila pune conditii pentru a sustine un guvern PNL:Daca intr-adevar nu vor sa taie pensiile si salariile, sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor

Adevărul Adevărul,
Dancila pune conditii pentru a sustine un guvern PNL:Daca intr-adevar nu vor sa taie pensiile si salariile, sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca, daca intr-adevar reprezentantii PNL nu vor sa taie pensiile si salariile, sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor. continuă pe Adevărul

Dancila, intrebata daca ar sustine un guvern PNL: Daca semneaza, vom sustine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca, daca intr-adevar reprezentantii PNL nu vor sa taie pens.

Conditiile puse de ALDE pentru a sustine un Guvern PNL. Tariceanu: Nu vreau sa ne intoarcem la o republica a procurorilor

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea noului premier,i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca ALDE va sustine viitorul Guvern PNL doar daca acesta va.

Stelian Ion (USR): Nu vom da un cec in alb unui guvern PNL. Partidul lui Barna pune doua conditii pentru a le acorda sprijinul liberalilor: alegeri anticipate si alegeri locale in doua tururi

Un important lider din USR anunta ca partidul sau nu va sustine un guvern PNL decat daca liberalii vor accepta doua conditii. Stelian Ion, liderul deputatilor USR si candidat al formatiunii la alegerile.

Conditiile ALDE pentru sustinerea unui guvern PNL

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis, la consultarile de la Cotroceni, ca ALDE va sustine in Parlament un Guvern PNL cu cateva conditii, intre care reformele din justitie si mentinerea cotei unice de impozitare. Tariceanu, un sustinator declarat al controversatei sectii de anchetare a magistratilor, spune ca nu vrea reintoarcerea la o republica a procurorilor.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Surse. Cum ar putea arata noul Guvern PNL. Citu la Finante, Turcan la Educatie. Cine ocupa restul portofoliilor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat astazi o serie de consultari la Palatul Cotroceni cu toate partidele PSD nu a venit), la finalul carora a anuntat ca luni sau marti va avea un nume de premier, si ca se va forma un guvern PNL sau in jurul PNL. Au aparut deja si primele nume vehiculate: Raluca Turcan la Educatie, Emil Hurezeanu sau Cristian Diaconescu la Externe, Vlad Nistor la Cultura.

SURSE B1.ro: Se contureaza varianta unui guvern PNL-PMP. Un vicepremier, doi ministri si mai multi secretari de stat de la Partidul Miscarea Populara

Dupa caderea guvernului Dancila in urma motiunii de cenzura de joi, incepe sa se contureze noua formula guvernamentala care va ajunge la Palatul Victoria. Potrivit surselor B1. ro, in urma.

Primele variante de Guvern PNL: Turcan la Educatie, Hurezeanu la Externe, Rares Bogdan la Aparare

E fierbere mare in PNL, acolo se scrie lista viitorului guvern. Liberalii nu au niciun dubiu, au anuntat-o si la Cotroceni, propunerea de premier este Ludovic Orban. Si de aici incepe schita viitorului Executiv. Vo.

KELEMEN HUNOR (UDMR): Se contureaza un guvern PNL monocolor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban.

Kelemen Hunor: Se contureaza un guvern PNL monocolor Nu ii dam un cec in alb lui Ludovic Orban

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca se contureaza un guvern liberal monocolor, dar precizeaza ca Uniunea nu ii va acorda un cec in alb lui Ludovic Orban, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )