Libnet.ro
UNICEF

19:15

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul. continuă pe B1

Dancila: Vreau ca toate partidele politice sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca isi doreste ca toate partidele politice sa isi asum.

Valeriu Steriu, despre pactul propus de Viorica Dancila: Asteptam si ne dorim ca partidele politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest pact

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a prezentat, vineri seara, textul pactului pe care Viorica Dancila il propune partidelor parlamentare, precizand ca asteapta de la formatiunile politice sa fie alaturi de fiecare roman si sa semneze acest document. Social-democratii propun ca pensiile si salariile sa nu fie taiate si sa fie urmat calendarul cresterii acestora, dar si sa nu fie modificate diferite prevederi din Codul Fiscal.

Ziua Pompierilor. Ce mesaj le-a transmis premierul Viorica Dancila salvatorilor de vieti

Ziua pompierilor este marcata in fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, in anul 1848, a avut loc Batalia din Dealul Spirii, o lupta eroica purtata de pompierii militari, condusi de locotenentul Pavel Z?.

Un grup parlamentar a semnat pactul propus de Viorica Dancila. Premierul le ceruse partidelor sa-si ia angajamentul ca nu vor taia pensiile si salariile

Grupul parlamentar al minoritatilor nationale, prin deputatul Varujan Pambucciana, a semnat luni pactul propus de premierul Viorica Dancila, potrivit stiripesurse. ro. Vestea vine in contextul in care sefa.

Digi24: Viorica Dancila pleaca la New York pentru fotografii de campanie

Premierul Viorica Dancila va pleca in ultima saptamana din septembrie in Statele Unite ale Americii, unde va participa la o intalnire cu oamenii de afaceri din New York, organizata de Camera de Comert Romano-Americana, potrivit unui document obtinut de Digi24. Potrivit surselor Digi24, premierul incearca sa obtina intrevederi cu oficiali americani, in incercarea de a puncta in campania electorala cu o fotografie care sa o valideze drept partener al SUA.

Klaus Iohannis, despre pactul propus de Viorica Dancila: Ideea este buna daca vine dupa o validare. Ce se face acum cu acest pact sunt actiuni electorale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca ideea de pact, propusa de premierul Viorica Dancila, este una buna, dar daca aceasta vine dupa o validare. in contextul in care sefa PSD a lansat ideea ac.

Victor Ponta anunta ca semneaza pactul propus de Viorica Dancila: Am luat foarte in serios propunerea desi mailul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat ca va propune colegilor sai sa sustina Pactul National propus de premierul Viorica Dancila. in meesajul de pe Facebook in care a anuntat ca a primit aceasta.

Victor Ponta anunta ca sustine Pactul propus de Viorica Dancila. Mesajul a venit de pe adresa lui Liviu Dragnea

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, anunta ca a primit de la premierul Viorica Dancila Pactul national pentru bunastarea romanilor, urmand sa le propuna colegilor sai sa-l semneze si sa-l.

Viorica Dancila propune un Pact national pentru bunastarea romanilor

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a anuntat vineri ca propune partidelor parlamentare semnarea Pactului national pentru bunastarea romanilor, mentionand ca acesta trebuie sa fie garantia.

Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie mai multi secretari de stat, precum si pe secretarul general adjunct al Guvernului Andreea Ioana Lambru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )