Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila: PSD nu gireaza un guvern care nu va duce mai departe proiectele pentru Romania

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: PSD nu gireaza un guvern care nu va duce mai departe proiectele pentru Romania

PSD nu va merge la votul pentru investirea Guvernului, pentru ca nu doreste sa gireze un cabinet care nu semneaza Pactul pentru bunastarea romanilor si nu va duce mai departe proiectele pentru Romania, a. continuă pe Antena3

Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Viorica Dancila cand a vazut ca nu mai misca

Panica mare la un miting al Partidului Social Democrat. Viorica Dancila a avut in fata o scena care a facut-o sa se ingrijoreze teribil. Cum a reactionat fostul premier al Romaniei atunci cand a vazut ce s-a intamplat? Un barbat a lesinat la un miting PSD. Ce a facut Dancila? Miting PSD cu panica! Viorica .

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, reitereaza faptul ca PSD nu va participa la votuld e investitura a Guvernului Orban,lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta. in calitate de.

Dancila, despre viitorul guvern: Daca vine cu taieri de pensii si salarii, cu siguranta PSD nu va participa la vot Deputatii PSD au decis sa nu voteze un nou guvern PNL, senatorii n-au luat o decizie finala, parerile fiind impartite

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca PSD nu va participa la votul de investitura in Parlament daca noul guvern va propune taieri de pensii si salarii, oprirea programelor pentru primari si lucruri care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Luni, deputatii PSD au votat, in sedinta de grup, sa nu sustina investirea unui nou Guvern PNL. Nici majoritatea senatorilor PSD nu vor sa sustina un nou Guvern la votul din Parlament, insa o decizie finala in acest sens inca nu a fost luata in grupul senatorial, parerile fiind impartite.

Viorica Dancila: PSD nu va participa la votul pentru noul guvern. Cine va incalca aceasta decizie, va suporta sanctiunile necesare (VIDEO)

Presedintele PSD Viorica Dancila a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca PSD nu va vota noul guvern si s-a declarat sceptica in ceea ce priveste sansele acestuia de a trece de.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul pe care il conduce ar fi dispus sa se alieze cu Pro Romania, dar din aceasta alianta ar trebui sa.

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD nu vor asigura cvorumul la investirea noului Guvern

PSD nu va asigura cvorum pentru investirea noului guvern. Anuntul a fost facut de premierul demis prin motiune de cenzura Viorica Dancila. PSD nu va participa in niciun mod la nominalizarea noului Guvern, l.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Viorica Dancila isi anunta obiectivele pe care vrea sa le realizeze, daca va castiga alegerile prezidentiale

Viorica Dancila si-a prezentat cele 10 obiective pe care vrea sa le indeplineasca,daca va ajunge la Cotroceni. Premierul isi asuma un set de 10 principii care tin de politica interna si.

Viorica Dancila: Sper ca Guvernul Orban sa treaca de Parlament, dar nu va primi votul PSD Ce spune premierul demis despre organizarea alegerilor

Viorica Dancila, premier demis alaturi de echipa sa de ministri prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca spera ca noul Guvern sa treaca de Parlament, dar chiar si asa a anuntat ca PSD nu va vota.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )