Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cristian Busoi: Revolutia sporurilor din Sanatate, o masura populista, haotica, cu consencinte asupra calitatii actului medical

B1 B1,
Cristian Busoi: Revolutia sporurilor din Sanatate, o masura populista, haotica, cu consencinte asupra calitatii actului medical

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, critica in termeni duri, intr-un comunicat de presa, inechitatile privind salarizarea din Sanatate pe care le bune pe seama deciziilor luate de ministrul Muncii, Lia. continuă pe B1

Revolutia sporurilor din Sanatate, o masura haotica, cu consecinte asupra calitatii actului medical

Inechitatea si haosul pe care le-a produsinitiativa ministrului Muncii Olgutei Vasilescu si Guvernul PSD privind salarizarea in Sanatate va avea costuri pe termen lung asupra desfasurarii actului medical, afirma vicepresedintele PNL Cristian Busoi, intr-un comunicat dat astazi publicitatii.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit detalii suplimentare in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, privind problema sporurilor din sanatate care a dus la proteste spontane la.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile.

Sunt cautate solutii tranzitorii pentru ca angajatii din sanatate si asistenta sociala sa nu aiba pierderi salariale

Decidentii guvernamentali s-au angajat sa defineasca, in regim de urgenta, un mecanism legal prin care unitatile sanitare vor putea sa utilizeze sume provenite din venituri proprii pentru acoperirea necesarului financiar care sa permita acordarea salariilor si sporurilor in cazul categoriilor de salariati aflate in situatia de a pierde venituri in urma aplicarii Legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice si a regulamentul de sporuri in domeniul sanatate si asistenta sociala, informeaza, astazi, Federatia SANITAS, relateaza Agerpres.

Sorina Pintea a gasit solutia provizorie pentru problema din Sanatate: Sporurile vor fi platite de spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a gasit o varianta provizorie pentru a evita o criza in Sanatate, pe fondul nemultumirii generale legate de scaderea veniturilor, prin plafonarea sporurilor. Banii vor fi luati din sumele.

Ludovic Orban, pe tema salariilor din Sanatate: Nu poti sa iei o masura care afecteaza institutii publice

Ludovic Orban a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, pe tema majorarii salariilor din domeniul sanatatii. E o problema mai larga in ceea ce priveste Sanatatea. in primul rand, nu au fost.

Sorina Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate. Ce solutie a gasit

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca scaderile din sanatate se inregistreaza la circa 10% din angajati si da vina pe managerii din spitale. Anuntul, dupa o serie de negocieri cu liderii sindicali, nemultumiti ca veniturile au scazut cu sume.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )