Libnet.ro
UNICEF

09:00

ntlnire ntre Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Vasile Blaga s Alina Gorghiu, la Cotroceni (surse)

Hotnews Hotnews,
 ntlnire ntre Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Vasile Blaga s Alina Gorghiu, la Cotroceni (surse)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Palatul Cotroceni, cu liderul PNL, Ludovic Orban, pentru a discuta despre tensiunile aparute in ultima perioada in partid. Surse politice citate de agentia Mediafax afirma ca la intalnire au participat si Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu si Cristian Busoi. continuă pe Hotnews

Surse: Iohannis i-a chemat la raport pe liderii PNL. Cine a participat la intalnirea de la Cotroceni si ce mesaj le-a transmis seful statului

O parte a conducerii PNL s-a intalnit marti cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse politice, motivul fiind tensiunile din cadrul formatiunii. Printre cei care au mers sa discute cu seful statului au fost Ludovic Orban, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Cristian Busoi si Iulian Dumitrescu.

intalnire de ultima ora Iohannis-Orban. Vasile Blaga a fost si el prezent

Presedintele Klaus Iohannis a avut aseara o intalnire cu Ludovic Orban si liderii PNL in contextul scandalului din partid generat de intentia liderului PNL de a demite liderii de filiale care ii fac.

Bomba cu ceas in PNL! Klaus Iohannis pregateste DEBARCAREA lui Ludovic Orban. Presedintele i-a bagat in sedinta pe liberali (surse)

Informatii bomba! Klaus Iohannis i-ar fi bagat in sedinta pe liderii PNL, potrivit unor surse RTV. Potrivit sursei citate, presedintele vre sa-l schimbe de la sefia PNL pe Ludovic Orban. Seful statului.

Strategia lui Klaus Iohannis, devoalata. Cine preia conducerea in PNL - lovitura crunta pentru Ludovic Orban

Oana Zamfir a prezentat, miercuri, in editia speciala a emisiunii Obiectiv, ultimele informatii legate de noua conducere a PNL si de strategia presedintelui Klaus Iohannis in pregatirea unui nou mandat la.

Tariceanu: Circula intens un fake news ca as fi negociat cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta si urmeaza destramarea coalitiei de guvernare

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca circula de cateva saptamani un fake news potrivit caruia el ar fi avut negocieri politice cu fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, si cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Tariceanu spune ca astfel de negocieri nu au avut loc si nu vor avea pentru ca alianta PSD-ALDE este solida si transmite ca nu le va merge cu tactica fake news.

Ludovic Orban: Declaratiile premierului Ungariei - jignitoare si grave; somam Guvernul sa ia atitudine

Liberalii condamna declaratiile premierului Ungariei cu privire la Centenarul Marii Uniri si someaza Guvernul sa ia atitudine oficiala fata de acestea, a afirmat, luni, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre modificarea statului partidului: A fost votata doar o propunere care urmareste imbunatatirea performantei electorale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca in cadrul Biroului Politic National a fost votata o modificare a Statutului partidului care prevede ca presedintii de filiale judetene sa poata fi demisi.

Document devastator pentru Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei, acuzat de inalta tradare

Parlamentul Romaniei dispune punerea sub acuzare pentru inalta tradare a presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si constituirea unei comisii parlamentare de ancheta, arata un document obtinut in.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis i-a scris lui Calin Popescu Tariceanu. Ce ii cere presedintele liderului ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, 1 august a. c. , Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termica nr. 325/2006, pentru.

Klaus Iohannis respinge toate legile venite de la PSD: Modificarile la statutul alesilor locali, trimise la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat miercuri Curtea Constitutionala privind legea de modificare a statutului alesilor locali. Prin continutul sau normativ, legea dedusa controlului de constitutionalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )