Libnet.ro
UNICEF

13:30

Aceste manifestari sunt de tip fascist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aceste manifestari sunt de tip fascist

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca protestul spontan din Parlament reprezinta o manifestatie fascista, afirmand ca asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, despre protestul din Parlament: Aceste manifestari sunt de tip fascist. Asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca protestul spontan din Parlament reprezinta o manifestatie fascista, afirmand ca asa a inceput fascismul si totalitarismul in Europa. Tariceanu a mai sustinut ca actiunea ii aminteste de anul 1990, cand organizatiile de tineret din PNL si PNTCD au solicitat o intalnire cu noua conducere a puterii instalate la Bucuresti, iar in Piata Victoriei au fost asteptati de contramanifestantii FSN.

Tariceanu anunta MASURI RADICALE impotriva protestatarilor din Parlament: Eu nu voi inchide ochii, sunt manifestari de tip fascist (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu promite masuri dure impotriva protestatarilor care intentioneaza sa faca scandal in Parlament. Seful Senatului a criticat initiativa USR de miercuri, partidul care i-a invitat pe.

Tariceanu, reactie dupa protestele din Parlament: Manifestari de tip fascist, nici in Ucraina nu se intampla asta

Calin Popescu Tariceanu compara protestele de miercuri, din Parlament, cu situatia din Ucraina, spunand ca nici acolo, unde se iau la bataie, nu se intampla asa ceva. Liderul ALDE i-a criticat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )