Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALDE nu remaniaza pe nimeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii partidului in Guvern, a spus Tariceanu, conform Agerpres. Potrivit liderului ALDE, activitatea desfasurata de ministrii partidului este una satisfacatoare, in urma evaluarilor facute. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni.

Tariceanu, dupa o discutie cu Liviu Dragnea: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ALDE nu va remania pe nimeni, scrie Ziare. com .

Tariceanu spune ca a discutat cu Dragnea despre remaniere:ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )