Libnet.ro
UNICEF

09:00

Calin Popescu Tariceanu, anunt surprinzator despre turul al doilea

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, anunt surprinzator despre turul al doilea

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca niciuna dintre ofertele din turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu este convingatoare, el afirmand ca va discuta in partid daca e cazul sa. continuă pe Antena3

Anuntul lui Calin Popescu Tariceanu despre turul al doilea

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca niciuna dintre ofertele din turul al doilea al alegerilor prezidentiale nu este convingatoare, el afirmand ca va discuta in partid daca e cazul sa.

CALIN POPESCU TARICEANU: Turul intai al alegerilor s-a incheiat. Multi candidati, putine idei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, scrie, pe Facebook, ca a fost bine ca in turul intai al alegerilor prezidentiale au fost multi candidati, dar este rau ca au fost idei putine. El vorbeste despre o idee buna - sustinerea lui Mircea Doaconu si afirma ca mostenirea electorala a acestuia trebuie pastrata si dezvoltata, aceasta fiind misiunea ALDE in perioada urmatoare.

Cum a aparut sotia lui Calin Popescu Tariceanu la sectia de votare. Gestul liderului ALDE i-a socat pe toti

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, s-a prezentat, duminica, 10 noiembrie, la sectia de votare din cadrul Clubului Seniorilor Mihai Eminescu pentru a vota. Cum a aparut Loredana, sotia sa, si ce gest a facut oficialul, dupa ce a iesit din cabina de vot? Cum a aparut sotia lui Calin Popescu Tariceanu la sectia de votare? .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Calin Popescu Tariceanu: Aceste alegeri vor trebui sa insemne pentru ALDE o repetitie generala in perspectiva alegerilor de anul viitor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca scrutinul de duminica trebuie sa insemne pentru ALDE o repetitie generala in perspectiva alegerilor de anul viitor. Aceste alegeri vor trebui sa.

Calin Popescu Tariceanu, dupa rezultatul exit-poll-urilor: Sunt foarte bucuros

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale este cel mai mare inregistrat in ultimii 30 de ani de catre un candidat independent.

Calin Popescu Tariceanu, propunere neasteptata: Vot de trei zile in tara, la fel ca in diaspora

Calin Popescu Tariceanu,presedintele ALDE, propune ca votul in tara sa se desfasoare pe parcusul a trei zile, la fel ca in diaspora, adaugand ca romanii trebuie sa aiba drepturi egale oriunde.

Rezultate Loto 6 din 49. Anunt-soc despre numerele de duminica, 10 noiembrie 2019, facut de Loteria Romana

Loteria Romana organizeaza noi extrageri Loto 6 din 49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc, atat in zilele de joi, cat si duminica. Totusi, romanii trebuie sa afle ca in aceasta duminica, pe 10 noiembrie 2019, extragerile nu vor decurge, ca de obicei. Mai mult, cei care au completat un .

Tariceanu: Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obtinut Mircea Diaconu

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )