Libnet.ro
UNICEF

16:45

CALIN POPESCU TARICEANU: Deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU TARICEANU: Deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca deputatii formatiunii vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania, intrucat grupul parlamentar al ALDE a ajuns in imposibilitatea de a functiona, dupa plecarea a doi deputati. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu anunta ca deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca deputatii formatiunii vor face parte dintr-un grup .

Calin Popescu Tariceanu: Destructurarea ALDE, obiectivul doamnei Dancila si a cozilor de topor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni seara ca premierul Viorica Dancila nu va reusi sa destructureze partidul pe care il conduce, chiar daca a atras de partea sa cateva cozi de.

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament! Nu sunt singurele probleme. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament, la doar trei saptamani dupa ce a iesit de la guvernare. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor, dupa ce.

Calin Popescu Tariceanu: Guvernul trebuie readus in legalitate. in acest moment este ilegitim si ilegal

Guvernul trebuie readus in legalitate, in acest moment fiind ilegitim si ilegal, a afirmat miercuri liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. Doamna Dancila intelege un alt fel de politica, cum n-a mai.

Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a acuzat luni seara PSD ca incearca traga de timp si sa cumpere parlamentari la bucata, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dancila de a veni in.

Calin Popescu Tariceanu: Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util

Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util. Cum la fel de util ar fi unul in domeniul constructiilor de autostrazi sau spitale. Sau pentru un.

Tariceanu anunta ca ALDE va face grup comun cu Pro Romania, dupa ce propriul grup parlamentar a fost dizolvat la Camera Deputatilor Decizia CCR o obliga pe Dancila sa vina in Parlament

Deputatii ALDE, care au ramas fara grup parlamentar dupa demisia a cinci parlamentari ai formatiunii, vor face grup mixt cu partidul lui Victor Ponta, a precizat, miercuri, Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu (ALDE): Dancila sa vina in Parlament daca vrea sa arate ca pactul pentru bunastare nu este decat o lovitura electorala pentru a smulge voturi de la pensionari

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a catalogat pactul pentru bunastarea romanilor propus de premierul Dancila drept o propunere electorala, dar a recunoscut ca, in alte conditii, un asemenea.

Razboi total in ALDE: Melescanu negociaza cu refacerea grupului parlamentar prin excluderea chiar a lui Tariceanu

Dupa ce l-a tradat pentru Viorica Dancila si pozitia de lider al Senatului, Teodor Melescanu ii pregateste lovitura decisiva lui Calin Popescu Tariceanu. Mai exact, liderul Senatului negociaza cu senatori.

Tariceanu a inaintat catre Melescanu documentele pentru infiintarea noului grup de la Senat, alaturi de Pro-Romania (FOTO)

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a inaintat catre noul presedinte al Senatului, Teodor Melescanu, documentele pentru infiintarea noului grup din Senat, alaturi de alesii din Pro-Romania. Acest.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )