Libnet.ro
UNICEF

05:15

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-a promovat!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-a promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-am promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti.

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu vom participa la sarada Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE nu vor participa la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului ale candidatilor de ministri pentru Guvernul Ludovic Orban II, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Plecare cu scandal din ALDE. Tariceanu pune tunurile pe Andrei Gerea: Am gresit grav cand l-am promovat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il critica dur pe Andrei Gerea, fost coleg de partid fortat sa-si dea demisia din formatiune, dupa ce a contestat modul in care se pozitioneaza actuala conducere a ALDE.

Ciolacu, Ponta si Tariceanu cer Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe ordonanta privind alegerile anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, au cerut marti Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ordonanta de urgenta referitoare la organizarea alegerilor anticipate, dar si cu privire la toate cele 25 de OUG adoptate de Guvernul Orban in sedinta din 4 februarie.

ALDE ar fi gata de o noua alianta cu Pro Romania. Tariceanu: Ne uneste lupta impotriva celor doua partide mari

Calin Popescu-Tariceanu a dat de inteles ca ALDE ar fi dispus sa faca o alianta cu Pro Romania. Totul s-a petrecut duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta, cand, printre altii, liderul.

Dumitru Diacov, despre plecarea celor sase deputati din partid: Acest pas se pregatea inca de pe vremea lui Plahotniuc

Presedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, sustine ca plecarea celor sase deputati din partid, in frunte cu Andrian Candu, a fost pregatita inca pe vremea cand Vlad Plahotniuc conducea formatiunea. insa, atunci, aceasta actiune ar fi esuat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )