Libnet.ro
UNICEF

17:01

Calin Popescu Tariceanu: Guvernul trebuie readus in legalitate. in acest moment este ilegitim si ilegal

Antena3 Antena3,
 Calin Popescu Tariceanu: Guvernul trebuie readus in legalitate. in acest moment este ilegitim si ilegal

Guvernul trebuie readus in legalitate, in acest moment fiind ilegitim si ilegal, a afirmat miercuri liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu. Doamna Dancila intelege un alt fel de politica, cum n-a mai. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Deputatii ALDE vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca deputatii formatiunii vor face parte dintr-un grup parlamentar mixt, impreuna cu PRO Romania, intrucat grupul parlamentar al ALDE a ajuns in imposibilitatea de a functiona, dupa plecarea a doi deputati.

Calin Popescu Tariceanu: Destructurarea ALDE, obiectivul doamnei Dancila si a cozilor de topor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat luni seara ca premierul Viorica Dancila nu va reusi sa destructureze partidul pe care il conduce, chiar daca a atras de partea sa cateva cozi de.

Calin Popescu-Tariceanu: Viorica Dancila incearca sa evite venirea in Parlament si cumpara pe unii la bucata. Melescanu si-a primit argintii, a impuscat postul de presedinte al Senatului

Calin Popescu Tariceanu a acuzat luni seara PSD ca incearca traga de timp si sa cumpere parlamentari la bucata, acesta fiind motivul care ar explica teama premierului Dancila de a veni in.

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament! Nu sunt singurele probleme. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor

ALDE este la un pas de disparitie in Parlament, la doar trei saptamani dupa ce a iesit de la guvernare. Calin Popescu Tariceanu ramane si fara grupul parlamentar din Camera Deputatilor, dupa ce.

Calin Popescu Tariceanu: Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util

Daca nu ar fi doar o propunere electorala, un pact pentru bunastarea romanilor ar fi ceva foarte util. Cum la fel de util ar fi unul in domeniul constructiilor de autostrazi sau spitale. Sau pentru un.

Sergiu Litvinenco: Guvernul trebuie sa se implice in selectarea procurorului general pentru ca CSP nu are credibilitate

Guvernul trebuie sa se implice in selectarea candidaturii pentru functia de procuror general, deoarece Consiliul Superior al Procurorilor CSP) nu are actualmente credibilitate. Declaratia apartine lui Sergiu Litvinenco, deputat din fractiunea PAS, si a fost facuta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8. Potrivit lui, CSP nu este in stare acum sa promoveze procurori credibili, transmite IPN.

TARICEANU: Daca doamna Dancila intra in turul doi, Iohannis are mandatul asigurat

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu considera ca daca liderul PSD Viorica Dancila intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis are mandatul asigurat si nici nu trebuie sa isi mai faca campanie electorala intre cele doua tururi, poate pleca in Florida. Tariceanu crede ca Mircea Diaconu este cel care strica jocurile, fiind un candidat atipic.

ALDE si Pro Romania vor forma un grup mixt in Camera Deputatilor. Tariceanu: Aceasta este solutia de perspectiva

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca ALDE si Pro Romania vor forma un grup mixt in Camera Deputatilor, in conditiile in care liberal-democratii si-au pierdut ambele grupuri din Parlamentul Romaniei, dupa.

Tariceanu (ALDE): Dancila sa vina in Parlament daca vrea sa arate ca pactul pentru bunastare nu este decat o lovitura electorala pentru a smulge voturi de la pensionari

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele ALDE, a catalogat pactul pentru bunastarea romanilor propus de premierul Dancila drept o propunere electorala, dar a recunoscut ca, in alte conditii, un asemenea.

Tariceanu, replica pentru Dancila pe tema pactului: Sa ne prezinte proiectiile de buget pentru anii care urmeaza, nu promisiuni fara acoperire

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a transmis Vioricai Dancila ca ar fi mai bine sa vina cu pactul propus partidelor in Parlament, daca vrea cu adevarat o dezbatere serioasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )