Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene! Trebuie sanctionate in orice fel!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene! Trebuie sanctionate in orice fel!

Potrivit lui Calin Popescu Tariceanu, atacurile repetate la justitie, la Parlament, la drepturile si libertatile cetateanului se constituie in amenintari serioase la democratie si la statul de drept si trebuie sanctionate in orice fel cu putinta!. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Se impune sesizarea PE, CE si a Comisiei de la Venetia pentru atacuri la institutiile democratice

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca se impune sesizarea Parlamentului European PE), a Comisiei Europene CE) si a Comisiei de la Venetia pentru atacuri repetate la institutiile fundamentale ale justitiei si democratiei parlamentare.

CALIN POPESCU TARICEANU: Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese, iar demersul liberalilor de a o schimba din functie arata ca PNL vrea sa controleze toate institutiile si sa inchida gura celor care sunt incomozi .

Calin Popescu Tariceanu: Se poate incadra in crima cu premeditare! Trebuie sa oprim genocidul!

Calin Popescu Tariceanu a postat in aceasta dimineata un mesaj pe o retea sociala in care comenteaza ce se intampla in sistemul de sanatate in aceasta perioada de pandemie. Potrivit acestuia, modul de actionare se poate incadra cu usurinta in crima cu premeditare.

CALIN POPESCU TARICEANU: ALDE va propune o hotarare a Parlamentului care sa-i faca pe guvernanti sa redeschida de-adevaratelea spitalele

ALDE va propune o hotarare a Parlamentului referitoare la redeschiderea unor spitale pentru bolnavii cronici.

Tariceanu ii ia apararea lui Renate Weber: Se impune sesizarea Comisiei Europene. Periculoasa boala puterii

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu ii ia apararea Avocatului Poporului Renate Weber dupa ce PNL a depus o cerere pentru revocarea acesteia. Tariceanu il acuza pe premierul Ludovic Orban ca vrea sa-i transforme pe judecatorii CCR in slugi. ,Este clar ca stapanii acestor cotropitori PNL-isti nu se afla in tara, ci in afara ei!, a adaugat liderul ALDE.

Tariceanu, despre demiterea Avocatului Poporului: PNL vrea sa controleze toate institutiile

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca PNL vrea sa controleze toate institutiil.

Rezolutie a Parlamentului European: Discriminarea si hartuirea rasiala raman frecvente in intreaga Uniune Europeana

Institutiile UE si statele membre ar trebui sa recunoasca oficial injustitiile din trecut si crimele impotriva umanitatii comise impotriva persoanelor de origine africana, a persoanelor de culoare si a romilor, spune Parlamentul European. intr-o rezolutie adoptata vineri, eurodeputatii cer UE si statelor sale membre sa puna capat discriminarii si utilizarii prejudecatilor rasiale si etnice, sub orice forma, in procedurile de aplicare a legii penale, in masurile de combatere a terorismului si in masurile de control al imigratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )