Libnet.ro
UNICEF

12:15

intalnire intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutii tensionate in Coalitie pe tema bugetului

Antena3 Antena3,
intalnire intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Discutii tensionate in Coalitie pe tema bugetului

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu se afla, marti, intr-o sedinta in care se vorbeste desprebugetul Romaniei pentru anul 2019. intre cei doi au loc discutii pentru a da o forma finala. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: De ce motiunea de cenzura nu are nicio sansa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, duminica seara, ca o motiune de cenzura nu are nicio sansa sa treaca prin Parlament in acest moment, deoarece opozitiei ii lipsesc cel putin 50 de voturi.

Calin Popescu Tariceanu: DNA e un instrument, este o maciuca politica care incearca se serveasca unor forte oculte

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca DNA e un instrument, este o maciuca poltica care incearca se serveasca unor forte oculte. Declaratia presedintelui Senatului a fost facuta in contextul in care.

Tariceanu, despre motiunea de cenzura: E o situatie hilara...

Calin Popescu Tariceanu nu crede ca Opozitia va avea sanse sa treaca motiunea de cenzura. Liderul ALDE sustine ca, si dupa ce 4 parlamentari au plecat de la PSD la PRO Romania, Opozitia tot mai are nevoie.

Sesizarea presedintelui Iohannis privind legea Dragnea-Tariceanu pentru declasificarea Hotarrii CSAT care sta la baza protocoalelor cu SRI, dezbatuta de CCR n 19 decembrie

Sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu Legea care prevede declasificarea Hotararii CSAT 17/2005, care a stat la baza protocoalelor cu SRI, initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, va fi dezbatuta de Curtea Constitutionala in 19 decembrie, au declarat pentru HotNews surse din CCR.

LIVIU DRAGNEA: Majoritatea la Camera Deputatilor se va vedea la primul vot

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca majoritatea in Camera Deputatilor se va vedea la primul vot, in timp ce majoritatea in plenul Parlamentului este in continuare fara nicio problema.

Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Pare ca s-a terminat totul pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Klaus Iohannis va profita din plin de pe urma acestei situatii! Dezastru pentru Liviu Dragnea! Un sondaj aparut recent spun ca.

Liviu Dragnea, pe lista noilor autocrati din Est publicata deWashington Post. Liderul PSD, alaturi de Viktor Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este mentionat intr-o ampla analiza a publicatiei americane Washington Post, cu titlul Noii autocrati.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Raluca Turcan: Bate campii. Nu cunoaste regulamentul

Liviu Dragnea i-a raspuns Ralucai Turcan, dupa ce aceasta il acuza pe liderul PSD ca vrea sa opreasca liderii de grup in a mai lua cuvantul in Biroul Permanent din Camera Deputatilor. Astazi, Liviu.

Liviu Dragnea, decizii cruciale in sedinta CEx: Istoria nu se termina. Este nevoie de OUG

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, luni, despre deciziile care au fost luate insedinta Comitetului Executiv al PSD. S-a discutat in Comitetul Executiv subiectul la propunerea unui coleg. I s-a.

Dosarele de coruptie cu care se lauda SRI. Printre ele, condamnarea lui Liviu Dragnea in cazul Referendumului

Serviciul Roman de Informatii a lucrat in dosarul in care a fost condamnat Liviu Dragnea, mai exact in dosarul Referendumului. Informatia apare in filmul realizat la implinirea a 24 de ani a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )