Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC. Cum a explicat absenta lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC. Cum a explicat absenta lui Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre cei care mai cred in romanism este de. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor si Mircea Diaconu isi depun astazi candidaturile pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE - Mircea Diaconu si-a depus candidatura la BEC: Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi.

Mircea Diaconu a depus 400.000 de semnaturi la candidatura pentru alegerile prezidentiale: E ridicol sa vii cu doua milioane

Candidatul independent Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si PRO Romania, si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura in alegerile prezidentiale: Ponta si Tariceanu nu l-au insotit la BEC

Mircea Diaconu, candidat independent cu sprijinul ALDE si Pro Romania, si-a depus sambata liste de semnaturi pentru inscrierea in alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Acesta s-a prezentat la sediul.

Mircea Diaconu si-a depus candidatura

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale.

Mircea Diaconu si-a depus si el candidatura pentru prezidentiale

Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre cei care mai cred in romanism este de refacere a sperantei, a increderii in noi si viitorul nostru.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

Paleologu, dupa ce si-a depus candidatura pentru prezidentiale

Theodor Paleologu si-a depus, joi, candidatura la BEC, pentru prezidentiale. Prezidentiabilul PMP a .

Cum l-a atacat Dan Barna pe Klaus Iohannis dupa ce si-a depus candidatura pentru Cotroceni

Liderul USR Dan Barna si-a depus vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Cotroceni, dupa ce a reusit sa stranga aproape 400. 000 de semnaturi. Barna e convins ca va ajunge in finala pentru Cotroceni si l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a fost un pompier pentru momentele in care casa lua foc si se prabusea.

Premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile .

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )