Libnet.ro
UNICEF

11:46

Plecare cu scandal din ALDE. Tariceanu pune tunurile pe Andrei Gerea: Am gresit grav cand l-am promovat

Adevărul Adevărul,
Plecare cu scandal din ALDE. Tariceanu pune tunurile pe Andrei Gerea: Am gresit grav cand l-am promovat

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, il critica dur pe Andrei Gerea, fost coleg de partid fortat sa-si dea demisia din formatiune, dupa ce a contestat modul in care se pozitioneaza actuala conducere a ALDE. continuă pe Adevărul

Scandal in ALDE: Liderul organizatiei Bucuresti, Andrei Gerea, pleaca din partid, dupa ce ii ceruse lui Tariceanu sa faca pasul inapoi

Deputatul Andrei Gerea a anuntat miercuri ca pleaca din ALDE, dupa ce liderul Calin Popescu Tariceanu l-a sanctionat pentru criticile la adresa conducerii partidului, indepartandu-l de la sefia celei mai importante organizatii, ALDE Bucuresti. Tariceanu il acuza ca a distrus organizatia, in timp ce Gerea il acuza pe acesta ca a distrus partidul si, in curand, va ramane fara oameni.

Calin Popescu Tariceanu, despre plecarea lui Gerea din ALDE: Am gresit grav atunci cand l-a promovat!

Calin Popescu Tariceanu a marturisit ca a fost o greseala atunci cand l-a promovat si sustinut pe Andrei Gerea, adaugand ca a inghitit multe de la colegii de coalitie si cei din partid care ii reprosau sustinerea pentru fostul lider ALDE Bucuresti.

Filmul descinderii cu scandal din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascatii au vorbit in soapta cu copiii: Buna dimineata. Stai linistit!

Jurnalistii de la Libertatea au publicat imaginile descinderii din 13 februarie, cand mascatii au patruns in casa unde locuiesc sotia si cei doi copii ai consilierul judetean din Brasov Andrei Kadas.

Digi 24: Imagini exclusive de la perchezitia cu scandal din Brasov. Mascat catre copil: Buna dimineata. Stai linistit!

Imaginile momentului la Digi24! Este vorba despre scandalul care a pus pe jar autoritatile din Brasov saptamana trecuta, dupa ce un consilier judetean PNL i-a acuzat pe politisti ca au dat buzna peste familia sa si ca ar fi gresit adresa perchezitiei, al carei scop era sa fie adus la audieri.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )