Libnet.ro
UNICEF

09:30

PSD a votat sa mearga cu propriul candidat in alegerile prezidentiale. Replica lui Tariceanu dupa ce a fost refuzat de partenerii de coalitie (VIDEO)

B1 B1,
PSD a votat sa mearga cu propriul candidat in alegerile prezidentiale. Replica lui Tariceanu dupa ce a fost refuzat de partenerii de coalitie (VIDEO)

Lovitura teribila primita de Calin Popescu Tariceanu de la colegii din coalitia de guvernare! in Comitetul Executiv, liderii PSD au votat pentru a merge cu propriul candidat in alegerile prezidentiale de la. continuă pe B1

VIDEO PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale Anuntul premierului despre schimbarea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu: Nu am luat decizia pentru ca asa vrea presedintele Iohannis

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat la finalul sedintei de peste patru ore ca s-a votat inlocuirea ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu, in locul lor fiind propusi Nicolae Moga si Ramona Manescu. Dancila a tinut sa ii dea replica lui Carmen Dan, sustinand ca a luat decizia inlocuirii acesteia nu pentru ca asa a cerut presedintele Iohannis, ci pentru ca ea a considerat ca este nevoie de credibilitate la acest minister.

Partidul lui Ciolos isi alege propriul candidat la prezidentiale

Consiliul National al PLUS care se desfasoara sambatain paralel cu Congresul USR, a decis ca de luni sa inceapa procedura de alegeri pentru propriul candidat la alegerile prezidentiale, si sa isi de.

FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Firea afirma ca nu crede ca PSD are sanse sa castige alegerile prezidentiale fara o alianta cu partenerii traditionali de la ALDE si Pro Romania. in plus, Firea a spus ca si-ar dori sa nu fie doar o participare formala la alegerile prezidentiale.

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Eugen Tomac: PMP va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Va fi un om care a fost mereu aproape de Traian Basescu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale. Tomac a exclus posibilitatea ca el sa intre in cursa electorala si a precizat ca va.

CONGRES USR: Dan Barna - desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Cei peste 500 de delegati la Congresul USR l-au validat, astazi, pe presedintele formatiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an. ---- * ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale: Trebuie o schimbare profunda de sistem

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele partidului Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a precizat viziunea formatiunii politice pe care o conduce cu privire la candidati, aliante, functii. Victor Ponta, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sa fie .

Dan Barna, candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

Uniunea Salvati Romania si-a desemnat sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale. Dan Barna a obtinut cele mai multe voturi, asa cum era de asteptat. Au fost 492 .

Gabriela Firea, candidat la prezidentiale. Ce spune primarul Capitalei despre acest scenariu: Sunt deschisa

Gabriela Firea sustine ca liderii PSD din teritoriu i-au cerut sa candideze la alegerile prezidentiale si ca ea este deschisa pentru discutii. Primarul general al Capitalei a participat, luni, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a precizat ca doreste sa discute in partid despre candidatul pentru alegeri. Gabriela Firea, tentata sa candideze la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )