Libnet.ro
UNICEF

20:45

Romanii care nu conteaza

Adevărul Adevărul,
Romanii care nu conteaza

Din cate se pare, astazi sub cupola Parlamentului Romaniei, institutia care conform unui pronunciament adoptat acum aproape voi doi ani din initiativa domnului Calin Popescu-Tariceanu, pe atunci presedinte al Senatului si prieten la toarta cu numitul Dragnea Nicolae Liviu, are si onoare, si demnitate, se va desfasura un spectacol de circ fara egal. continuă pe Adevărul

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Romanii care se intorc din zone cu coronavirus vor sta 14 zile in carantina

Persoanele care vin in Romania dintr-o zona unde exista un focar de infectie cu coronavirus vor sta .

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta

Calatorii care vin din zone afectate de coronavirus vor intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor, anunta Mediafax. Sunt vizate zborurile care vin dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino. Pasagerii vor fi preluati de personalul medical al DSU.

Bani de la stat pentru plata ratelor la casa. Cine sunt romanii care vor beneficia din plin de noua Lege

O noua categorie de bugetari va primi bani de la stat pentru a-si plati ratele la casa. Este vorba despre politistii de penitenciare care vor avea la dispozitie ajutoare financiare lunare pentru plata ratei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )