Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sedinta pentru votul guvernului Orban incepe cu probleme. Sase parlamentari au eroare la cartelele de vot

Antena3 Antena3,
Sedinta pentru votul guvernului Orban incepe cu probleme. Sase parlamentari au eroare la cartelele de vot

Presedintele de sedinta, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, in plenul Legislativului, ca sunt sase parlamentari carora nu le functioneaza cartele de vot - Calin Popescu-Tariceanu, Kelemen Hunor, Alexandru. continuă pe Antena3

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban. Ludovic Orban se prezinta in fata alesilor cu 15 ministri si un vicepremier

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Sedinta incepe la ora 14,00. Conform programului, premierul desemnat Ludovic.

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

Parlamentul se intruneste pentru investirea Guvernului Orban

Plenul reunit al Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban.

Alina Gorghiu conduce sedinta plenului reunit pentru investirea Guvernului Orban: Sper sa port noroc!

Sedinta plenului reunit al Parlamentului de luni, in care premierul desemnat Ludovic Orban cere votul de investitura, va fi condusa de vicepresedintele liberal al Senatului, Alina Gorghiu. E fara precedent.

Scandal in Pro Romania asupra votului pentru investirea Guvernului Orban

Momente tensionate in Pro Romania, dupa ce Mihai Tudose a afirmat ca Guvernul Ludovic Orban trebuie .

Guvernul Orban merge astazi in Parlament pentru votul de investitura Sunt necesare minimum 233 de voturi. Ultimele calcule

La trei saptamani de la caderea Guvernului Dancila prin motiune de cenzura, plenul Parlamentului se reuneste luni pentru a vota investirea Guvernului Orban. Pentru a fi investit, Cabinetul PNL are nevoie de minimum 233 de voturi. De asemenea, este necesara asigurarea cvorumului pentru ca sedinta sa aiba loc, iar parlamentarii PSD si Pro Romania au anuntat ca vor lipsi. Premierul desemnat, Ludovic Orban, se declara insa optimist, sustinand ca va obtine, potrivit ultimelor calcule, intre 237 si 243 de voturi.

Bilantul tradarilor din Parlament. Mai multi alesi socotiti in tabara PSD participa la sedinta pentru investirea Guvernului Orban

Doi parlamentari neafiliati care erau socotiti in tabara PSD se afla in salala votul de investitura a Guvernului Orban. Este vorba dedeputatii ex-ALDE Alexandru Baisanu si Marian Cucsa. De.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )