Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tariceanu ii ia apararea lui Renate Weber: Se impune sesizarea Comisiei Europene. Periculoasa boala puterii

Adevărul Adevărul,
Tariceanu ii ia apararea lui Renate Weber: Se impune sesizarea Comisiei Europene. Periculoasa boala puterii

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu ii ia apararea Avocatului Poporului Renate Weber dupa ce PNL a depus o cerere pentru revocarea acesteia. Tariceanu il acuza pe premierul Ludovic Orban ca vrea sa-i transforme pe judecatorii CCR in slugi. ,Este clar ca stapanii acestor cotropitori PNL-isti nu se afla in tara, ci in afara ei!, a adaugat liderul ALDE. continuă pe Adevărul

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

CALIN POPESCU TARICEANU: Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti ca Avocatul Poporului, Renate Weber, nu este in conflict de interese, iar demersul liberalilor de a o schimba din functie arata ca PNL vrea sa controleze toate institutiile si sa inchida gura celor care sunt incomozi .

CALIN POPESCU TARICEANU: Se impune sesizarea PE, CE si a Comisiei de la Venetia pentru atacuri la institutiile democratice

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca se impune sesizarea Parlamentului European PE), a Comisiei Europene CE) si a Comisiei de la Venetia pentru atacuri repetate la institutiile fundamentale ale justitiei si democratiei parlamentare.

Avocatul Poporului: Renate Weber nu va beneficia de pensie speciala

Renate Weber, Avocatul Poporului, nu va beneficia de pensie speciala, transmite institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Replica lui Renate Weber la cererea de revocare depusa de PNL: Nu comentez; Nu beneficiez de pensie speciala

Avocatul Poporului Renate Weber a venit cu o replica luni dupa ce PNL a depus la Parlament o cerere de revocare a acesteia pe motiv ca ar fi incalcat Constitutia si ca s-ar afla in conflict de interese de vreme ce beneficiaza de pensie speciala. De cealalta parte, Avocatul Poporului a trimis un comunicat de presa in care afirma ca nu comenteaza cererea liberalilor si subliniaza ca nu beneficiaza de pensie speciala.

PNL solicita Parlamentului revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului

PNL a depus luni, la conducerile celor doua Camere ale Parlamentului, solicitarea de sesizare pentru convocarea Comisiilor juridice in vederea revocarii lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului.

Florin Roman: Vom depune maine cererea de revocare a doamnei Renate Weber si vom incerca sa generam o majoritate

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca PNL va depune, in cursul zilei de luni, cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber, si va incerca sa genereze o majoritate. Facand scut in jurul Avocatului Poporului, PSD se transforma in avocatul pensiilor nesimtite, a transmis liderul liberal.

Florin Roman: Luni, vom demara revocarea din functie a lui Renate Weber. S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Liderul deputatilor PNL Florin Roman afirma ca luni vor incepe procedurile pentru revocarea din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite si a initiat un demers impotriva poporului roman.

PNL demareaza, luni, procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: S-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat ca, luni, vor fi demarate procedurile pentru revocarea lui Renate Weber din functia de Avocat al Poporului, care s-a transformat in aparatorul pensiilor.

Calin Popescu Tariceanu: Se impune sesizarea Parlamentului European si a Comisiei Europene! Trebuie sanctionate in orice fel!

Potrivit lui Calin Popescu Tariceanu, atacurile repetate la justitie, la Parlament, la drepturile si libertatile cetateanului se constituie in amenintari serioase la democratie si la statul de drept si trebuie sanctionate in orice fel cu putinta!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )