Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Antena3 Antena3,
Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. continuă pe Antena3

Tariceanu spune ca a discutat cu Dragnea despre remaniere:ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, potrivit Mediafax.

Tariceanu, declaratii despre remanierea ministrilor ALDE: Nu pot sa spun ca totul merge perfect, dar...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca niciunul dintre ministrii ALDE nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. ) Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii.

Tariceanu despre excluderea ALDE din formatiunea europeana: Informatia este falsa

Informatia vehiculata de vicepresedintele USR, Cristian Ghinea, privind existenta unei rezolutii de excludere a ALDE Romania din formatiunea europeana, initiata de partidul Ciudadanos din Spania, care ar urma sa fie discutata luna viitoare, este una falsa, a declarat astazi, la Bistrita, presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )