Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, declaratii despre remanierea ministrilor ALDE: Nu pot sa spun ca totul merge perfect, dar...

B1 B1,
Tariceanu, declaratii despre remanierea ministrilor ALDE: Nu pot sa spun ca totul merge perfect, dar...

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca niciunul dintre ministrii ALDE nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni. ) Fiecare partid isi face propria evaluare a ministrilor care sunt reprezentantii. continuă pe B1

Lider PSD, despre remanierea ministrilor: A fost evaluat si ministrul Justitiei

Evaluarea ministrilor guvernului Dancila s-a terminat, incepe remanierea. Decizia este acum la premierul Viorica Dancila, spune vicepresedintele PSD Doina Pana. Eu pot sa spun ca cei noua membri ai.

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni.

Radu Banciu, despre remanierea guvernamentala: Ioana Bran ar trebui deportata in Guyana Franceza, sa invete sa faca acolo Tineret si Sport(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre informatia potrivit careia PSD pregateste o remaniere guvernamentala. Remanierea guvernamentala bate la usa. Sunt mai.

Victor Ponta, despre remanierea guvernamentala: E o metoda pe care Dragnea o practica extraordinar de bine. Baga sobolani in sac, ii amesteca, ies, iar ii baga, iar ii scoate... (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de politician a postului B1 TV, despre preconizata remaniere guvernamentala din Guvernul Dancila. E o metoda pe care Liviu.

Meghan Markle, primele declaratii despre sarcina: Ce dezvaluiri a facut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a vorbit in permiera despre sarcina sa. La o intalnire cu admiratorii Casei Regale din Bondi Beach, Australia, Ducesa de Sussex a dezvaluit ca se simte ca si cum ar fi afectata de diferenta de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )