Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu despre excluderea ALDE din formatiunea europeana: Informatia este falsa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu despre excluderea ALDE din formatiunea europeana: Informatia este falsa

Informatia vehiculata de vicepresedintele USR, Cristian Ghinea, privind existenta unei rezolutii de excludere a ALDE Romania din formatiunea europeana, initiata de partidul Ciudadanos din Spania, care ar urma sa fie discutata luna viitoare, este una falsa, a declarat astazi, la Bistrita, presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General a aprobat desfiintarea celor mai importante 4 institutii din administrare. O parte din personal va fi angajat n companiile municipale, dar sindicalistii se tem de disponibilizari mascate

Majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea Gabrielei Firea, a aprobat joi desfiintarea Administratiei Strazilor , Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement, Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane si Administratiei Fondului Imobiliar. O parte dintre serviciile prestate de aceste administratii au fost delegate deja companiilor municipale infiintate anul trecut la propunerea Gabrielei Firea.

Tariceanu, declaratie despre remaniere: ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca niciunul dintre ministrii partidului nu va fi remaniat. ALDE nu remaniaza pe nimeni.

Reprezentant ALDE european: Excluderea ALDE Romnia din grup se va discuta n noiembrie

Seful departamentului de comunicare al ALDE european, Didrik de Schaetzen a declarat vineri ca situatia excluderii ALDE Romania din grupul european va fi discutata in Consiliul ALDE Europa din luna noiembrie de la Madrid. Cererea a fost formulata de un politician austriac in vara.

Tariceanu, despre scrisoarea ANAF catre cuplurile proaspat casatorite: Sistemul acesta de delatiune nu imi place

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca nu ii place sistemul de delatiune la care a apelat ANAF. Reactia vine dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia Fiscul a inceput sa trimita cu.

Tariceanu spune ca a discutat cu Dragnea despre remaniere:ALDE nu remaniaza pe nimeni

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri la Bistrita, ca a discutat cu liderul PSD despre remanierea guvernamentala si ca ALDE nu va remania pe nimeni. Acesta a precizat ca nu a auzit vehiculat subiectul potrivit caruia PSD ar vrea Ministerul Energiei, condus de Anton Anton, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )