Libnet.ro
UNICEF

20:32

Tariceanu, despre ofiterii acoperiti din ALDE: Exista oameni care raspund la duble comenzi nu numai in partide. Tine de atitudinea celor care conduc serviciile

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre ofiterii acoperiti din ALDE: Exista oameni care raspund la duble comenzi nu numai in partide. Tine de atitudinea celor care conduc serviciile

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus joi ca in ALDE, ca in toate partidele, exista ofiteri acoperiti, precizand ca aceasta problema nu poate fi rezolvata prin modificarea legilor securitatii nationale, pentru ca ar tine doar de atitudinea celor care conduc serviciile de informatii. Totodata, acesta a explicat ca oameni care raspund la duble comenzi exista nu doar in partide, ci in multe locuri. continuă pe Adevărul

Tariceanu, despre Pilonul II de pensii: Cei care doresc sa treaca la Pilonul I sa faca optiunea scrisa, ceilalti ramn la Pilonul II / Tariceanu spune ca nu stie despre scenariul contributiilor zero de la 1 iulie 2018 catre Pilonul II de pensii

Calin Popescu-Tariceanu a anuntat joi ca ALDE sustine varianta in care cei care care doresc sa isi treaca la Pilonul I contributia sa opteze in scris, iar ceilalti contributori vor ramane automat la Pilonul II. Aceasta este o varianta diferita fata de cea vehiculata in ultimele zile in spatiul public. intrebat despre faptul ca exista informatia ca din luna iulie contributiile sa fie zero la Pilonul II, Tariceanu a raspuns: Nu stiu sa va raspund.

Premierul Italiei, mesaj ferm despre lupta anticoruptie din Romania: Am trait ani intregi probleme cu aceste chestiuni

Premierul Italiei, Paolo Gentiloni, aflat joi in vizita in Romania, a vorbit despre lupta anticoruptie din tara noastra, precizand ca Italia a trecut pentru ani intregi prin astfel de probleme. Eu nu.

Tariceanu: in ALDE exista OFITERI ACOPERITI! Ce spune seful Senatului despre modificarea legilor securitatii nationale

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca stie din surse sigure ca in ALDE, partid pe care-l conduce, exista ofiteri acoperiti. in acest context, Tariceanu sustine ca este imperios necesar sa fie.

Tariceanu, despre Pilonul II de pensii: Cred ca trebuie sa existeposibilitatea liberei optiuni de a-ti plasa banii

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, joi, despre Pilonului II de pensii. Tariceanu considera ca cei care nu mai doresc sa contribuie la acest pilon trebuie sa se exprime.

Tariceanu, despre proiectul de lege privind sumele de peste 1.000 de euro trimise in tara: Nu stiu de unde aceasta atitudine vecina cu spiritul militienesc

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, joi, referitor la proiectul de lege depus la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB) si care prevede ca orice suma de bani mai mare de 1. 000 de euro trimisa in Romania va trebui justificata prin documente, ca initiativa ii aduce aminte de spiritul militienesc ce domnea in Romania si ca ALDE este impotriva acestui proiect.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Asociatia de Transplant Pulmonar despre primul transplant din Romnia: ngrijorarea noastra este legata de evolutia pacientului. Cine l monitorizeaza? Cine stabileste tratamentul?

Presedintele Asociatiei Romane de Transplant Pulmonar, Adrian Popa, afirma, dupa efectuarea primului transplant de plaman din Romania, ca ingrijorarea noastra majora este in legatura cu evolutia pacientului dupa operatie - cine il monitorizeaza ? Cine stabileste tratamentul imunosupresor si dozajul? Daca apar complicatii cum va fi tratat/monitorizat? Adrian Popa adauga ca Am aflat ca nu s-a facut nicio modificare cadrului legal. Se face iarasi pe genunchi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )