Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tariceanu: Promovarea Laurei Codruta Kovesi reprezinta un triumf al mediocritatii, al slugarniciei, al duplicitatii

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Promovarea Laurei Codruta Kovesi reprezinta un triumf al mediocritatii, al slugarniciei, al duplicitatii

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca promovarea Laurei Codruta Kovesi reprezinta un triumf al mediocritatii, al slugarniciei, al duplicitatii, o celebrare a victoriei gruparilor oculte asupra statului de drept, intrucat aceasta mi a dat dovada de profesionalism in activitatea sa. Dupa ce a nenorocit Justitia din Romania, acum este chemata sa distruga si Justitia europeana, sustine liderul ALDE. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: Delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea nominalizarii Laurei Codruta Kovesi

Dan Barna afirma ca delegatia USR-Plus a avut un rol decisiv in obtinerea unui vot pozitiv in COREPER pentru nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in postul de procuror sef european si ii transmite Vioricai Dancila ca nu poti spera sa fii presedinte al tuturor romanilor cata vreme crezi ca victoriile care nu iti apartin trebuie oprite cu orice pret.

CSM discuta actiunea disciplinara a Inspectiei Judiciare impotriva Laurei Codruta Kovesi si a lui Marius Iacob

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, miercuri, actiunea disciplinara a Inspectiei Judiciare impotriva Laurei Codruta Kovesi si a lui Marius Iacob.

Un fiu al jurnalistei din Malta ucise dupa dezvaluirea unor cazuri de coruptie saluta alegerea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european

Unul dintre cei trei copii ai jurnalistei anticoruptie Daphne Caruana Galizia, ucisa acum doi ani, a salutat joi alegerea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, in postul de procuror-sef european, nou infiintat.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi. Cel mai important a fost sustinerea a mii si mii de romani

Laura Codruta Kovesi, aleasa in functia de sef al parchetului european dupa votul din Consiliul UE, a declarat ca cel mai important lucru pentru ea a fost sustinerea a mii si mii de romani care au iesit in strada, subliniind inca o data lipsa sustinerii din partea oficialilor statului roman.

Saptamana importanta pentru numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Noua echipa de negociere a Parlamentului European ar urma sa se intalneasca marti cu reprezentantii Consiliului European, avand in vedere ca mai multe state au anuntat ca-si schimba pozitia si ca o sustin pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European.

Vot decisiv in Consiliul UE. Kovesi ar putea fi numita azi la sefia Parchetului European. Guvernul Dancila se opune

Prima negociere intre reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului Uniunii Europene pe tema desemnarii procurorului-sef european a avut loc, marti, iar joi este programata urmatoarea discutie in cadrul Consiliului UE, fiind asteptata o decizie in favoarea Laurei Codruta Kovesi. Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasadorul Romaniei la UE, Luminita Odobescu, va vota impotriva desemnarii Laurei Codruta Kovesi.

Lovitura pentru Liviu Dragnea! Avertismentul lansat de Laura Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi a primit votul pentru numirea in functia de procuror-sef al parchetului European si se va ocupa in urmatorii 7 ani de anchete care privesc fraude cu fonduri europene. Printre cei care ar putea fi vizati de aceste investigatii se numara si fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Kovesi anunta ca va raspunde .

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Laura Codruta Kovesi se va imbogati! Salariul fabulos pe care il va castiga ca procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi numita in functia de procuror-sef al Parchetului European, in urma votului primit din partea Consiliului Uniunii Europene. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ar urma sa primeasca un salariu net cuprins intre 13. 300 si 14. 200 de euro pe luna. Laura Codruta Kovesi va castiga de 3 ori mai mult .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )