Libnet.ro
UNICEF

10:15

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019.Campania electorala pentru turul al doilea s-a incheiat

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019.Campania electorala pentru turul al doilea s-a incheiat

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care a inceput pe 15 noiembrie, s-a incheiat sambata, la ora 7,00. Dupa incheierea campaniei electorale, se interzice difuzarea de. continuă pe Antena3

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat astazi, la ora 7:00

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de vot din Italia, evacuata din cauza inundatiilor

O sectie de votare din Savona, Italia, organizata pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost mutata ca urmare a unei situatii de forta majora - cod rosu de inundatii, informeaza.

Prima sectie de votare, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, se va deschide in cateva ore

Prima sectie de votare pentru turul doi al prezidentialelor se va deschide in mai putin de 12 ore in Auckland din Noua Zeelanda. Tot in aceasta noapte vor putea vota si romanii care locuiesc in.

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

SONDAJ Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?

La sfarsitul acestei saptamani are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care romanii au de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. in ultimele zile, cei doi au tinut separat dezbateri si dialoguri deschise cu presa, fara o confruntare fata in fata, dar in buna masura dezbaterea publica s-a axat pe influenta pe care o va avea prezenta la vot asupra rezultatelor. Sondaj HotNews. ro: Vei vota la alegerile prezidentiale turul 2? Cum?.

incepe votul in diaspora pentru turul doi. Prima sectie de votare a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare pentru turul al doilea al prezidentialelor se deschide in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. 00, potrivit Mediafax. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Masuri speciale inainte de turul doi. Peste 2.700 de politisti, mobilizati in Capitala

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Peste 380.000 de romani au votat in diaspora pana dupa ora 23.00

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale continua sambata, iar pana la 23:00 ora Romaniei) peste 362. 000 de cetateni romani isi.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )