Libnet.ro
UNICEF

00:06

Campanie atipica pentru alegerile din 27 septembrie. Schimbarile anuntate de premierul Orban

Antena3 Antena3,
Campanie atipica pentru alegerile din 27 septembrie. Schimbarile anuntate de premierul Orban

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an va fi una atipica, de care nu am mai avut in Romania pana acum, iar acest lucru se intampla din cauza epidemiei de coronavirus si a masurilor de protectie luate de autoritati pentru a se putea preveni astfel raspandirea cazurilor de infectie. continuă pe Antena3

DUPA PROIECTUL DE LEGE INITIAT DE AEP UDMR vrea alegeri locale in 27 septembrie

Guvernul, Autoritatea Electorala Permanenta AEP) si UDMR se pare ca au decis ca alegerile locale trebuie sa se desfasoare in 27 septembrie. Premierul Ludovic Orban a declarat in mai multe randuri ca data respectiva reprezinta una rezonabila pentru organizarea si desfasurarea alegerilor locale, iar Autoritatea Electorala Permanenta chiar a initiat, vinerea trecuta, un proiect de lege in acest sens.

Data alegerilor locale- 27 septembrie

Guvernul stabileste joi, prin aprobarea unui proiect de act normativ, ca data alegerilor locale sa fie 27 septembrie. in acest sens, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a cerut sa fie introdus pe ordinea suplimentara a sedintei de Guvern proiectul de act normativ.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre campania electorala pentru alegerile locale: Nu se vor putea organiza adunari publice, mitinguri electorale

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an se va desfasura fara organizarea de adunari publice si mitinguri electorale si cu respectarea masurilor de protectie impotriva noului coronavirus, a.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Salarii marite in 2019 pentru angajatii din ANCOM, arbitrul pietei telecom: Sorin Grindeanu, venit mediu net lunar de peste 44.000 de lei

Numarul si salariile angajatilor din ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata comunicatiilor in valoare de peste 3,5 miliarde de euro, au crescut anul trecut, asa cum a promis de altfel Sorin Grindeanu, presedintele autoritatii. Cu 705 angajati, venitul mediu net lunar din aceasta institutie, incluzand diferite sporuri, a ajuns la aproape 10. 000 de lei. Grindeanu a avut anul trecut venituri nete de peste 528. 000 de lei, echivalentul a peste 44. 000 de lei pe luna.

SUA analizeaza aplicarea unor tarife suplimentare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunuri din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania

Statele Unite analizeaza posibilitatea aplicarii unor tarife suplimentare in valoare de 3,1 miliarde de dolari pentru bunurile provenite din Marea Britanie, Franta, Germania si Spania, acesta fiind un nou pas care ar putea amplifica tensiunile intre cele doua maluri ale Atlanticului, relateaza CNBC, potrivit news. ro. Un document al Biroului Reprezentantului pentru Comert al Statelor Unite anunta ca institutia analizeaza o lista suplimentara de produse din Franta, Germania, Spania si Marera Britanie, pentru care sa fie aplicate tarife de pana la 100%, a relatat Bloomberg.

Amazon va lansa un fond de investitii de 2 miliarde de dolari pentru firme din domeniul energiei verzi

Amazon a anuntat ca lucreaza la crearea unui fond de investitii de 2 miliarde de dolari pentru domeniul energiei ecologice, pentru a investi in firme care lucreaza pentru construirea unui viitor fara carbon.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )