Libnet.ro
UNICEF

19:15

Codrin Stefanescu, inainte de CEx: Viorica Dancila si-a facut datoria pe deplin! A facut tot ce este posibil omeneste!

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, inainte de CEx: Viorica Dancila si-a facut datoria pe deplin! A facut tot ce este posibil omeneste!

Codrin Stefanescu a declarat, inaintea sedintei CEx, ca Viorica Dancila si-a dat tot interesul si s-a implicat in campania pentru prezidentiale pentru a obtine un scor bun. Viorica Dancila a. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu sare in apararea Vioricai Dancila inainte de CEx

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a apreciat ca in cadrul sedintei Comitetului Execut.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Sedinta cu scantei la PSD. SURSE: Val de demisii in randul social-democratilor. Olguta Vasilescu cere plecarea Vioricai Dancila din fruntea partidului. Codrin Stefanescu, dat afara din sala

UPDATE: Mihai Fifor ar fi renuntat la demisie dupa ce a vazut ca nici Viorica Dancila si nici Eugen Teodorovici nu sunt dispusi sa renunte la functii, potrivit Stiripesurse. ro. UPDATE: Mihai Fifor.

Viorica Dancila: Gabriel Oprea este vicepresedinte al PSD

Controversatul Gabriel Oprea a revenit in sanul PSD, fiind prezent duminica seara in sediul central al partidului din Kiseleff. Misterul a fost lamurit de Dancila: Am facut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Fratia, cu cel al militarilor in rezerva, iar liderii sindicatelor fac parte din CEx. Toti au functia de vicepresedinti in CEx. Au drept de vot. Sunt 5 sindicate, sunt 5 lideri.

Surse: Viorica Dancila nu isi da demisia de la sefia PSD in sedinta CEx

Potrivit unor surse, Viorica Dancila nu isi va da demisia de la sefia PSD in aceasta seara, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Se pare ca Dancila s-ar fi lasat convinsa de Eugen.

Ce o asteapta pe Viorica Dancila, dupa ce isi va anunta demisia de la sefia PSD. Cu ce se va alege in schimb

Viorica Dancila a cedat presiunilor venite de la liderii social-democrati si a anuntat ca isi va da demisia in sedinta CEx de marti. Ea va primi in schimb sefia PSD Teleorman si organizatia de femei a partidului. Pana la urmatorul congres PSD, functia de presedinte al partidului va fi asigurata, cel mai probabil, de Marcel .

Presedintele PSD Bihor, Ioan Man: E exclus ca Viorica Dancila sa fie exclusa sau suspendata din partid daca nu-si da demisia

Ioan Man, presedinte PSD Bihor, a declarat, inaintea sedintei CEx, ca nu stie daca Viorica Dancila isi va da sau nu demisia in aceasta seara. Daca-si dau demisia in bloc intram pe o alta.

Scenariile pentru Viorica Dancila in PSD

Mai este o ora pana la sedinta CEX PSD in care Viorica Dancila este asteptata sa faca un pas in spat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )