Libnet.ro
UNICEF

15:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre campania electorala pentru alegerile locale: Nu se vor putea organiza adunari publice, mitinguri electorale

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre campania electorala pentru alegerile locale: Nu se vor putea organiza adunari publice, mitinguri electorale

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an se va desfasura fara organizarea de adunari publice si mitinguri electorale si cu respectarea masurilor de protectie impotriva noului coronavirus, a. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Liderii PSD si Pro Romania, iresponsabili. Au instigat la incalcarea regulilor si au bagatelizat pericolul

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat de iresponsabilitate pe liderii PSD si Pro Romania, deoarece au luat in deradere pericolul reprezentat de coronavirus si au instigat romanii sa incalce regulile menite sa.

VIDEO Ludovic Orban, despre decizia CCR care a declarat neconstitutionala carantina: Trebuie sa fim pregatiti cu orice modificare a legislatiei care se impune

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca Executivul trebuie sa fie pregatit cu o modificare a legislatiei, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit insa ca este neconstitutional ca internarea si carantina pentru persoanele care intra pe teritoriul Romaniei din zonele afectate sa fie dispuse prin ordin al ministrului Sanatatii. Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a afirmat ca pana nu apare decizia in Monitorul Oficial nu produce efecte.

Ludovic Orban, despre vacantele in Bulgaria: Cine pleaca in concediu poate sa plece linistit

Ludovic Orban a transmis joi seara la Digi24 ca cei care pleaca zilele acestea in vacante in Bulgaria pot sa plece linistit, dar ca cine si-a programat vacanta peste o saptamanaar trebui sa verifice site-ul INSP.

Campanie atipica pentru alegerile din 27 septembrie. Schimbarile anuntate de premierul Orban

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an va fi una atipica, de care nu am mai avut in Romania pana acum, iar acest lucru se intampla din cauza epidemiei de coronavirus si a masurilor de protectie luate de autoritati pentru a se putea preveni astfel raspandirea cazurilor de infectie.

Ludovic Orban, acuzatii-bomba: Foarte multi lideri politici instiga populatia la nerespectarea regulilor!

Foarte multi lideri politici neaga pericolul legat de noul coronavirus, acuza premierul Ludovic Orban, si indeamna populatia la nerespectarea regulilor.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Alegerile locale din toamna, complet altfel: cum se va desfasura campania electorala, in pandemie

Intr-o interventie la Digi 24, premierul Ludovic Orban a insistat pe o serie de particularitati legate de desfasurarea alegerilor locale din aceasta toamna. Ideea de baza este ca vor exista.

Orban, despre scandalul Unifarm: Nu are nicio legatura cu guvernul. Unifarmul a avut un rol pozitiv la incepul pandemiei

Ludovic Orban a declarat joi seara, la Digi 24, ca nu are nicio parere despre scandalul major de coruptie de la Unifarm, ca nu are legatura cu guvernul care nu a facut nicio numire la aceasta companie de stat. Mai mult, premierul apreciaza ca Unifarm a avut un rol pozitiv la inceputul pandemiei de coronavirus cand a reusit sa asigure un anumit procent de materiale sanitare. Cum a ajuns directorul Unifarm, Adrian Ionel, Dumnezeul achizitiilor in perioada pandemiei.

Ludovic Orban: Foarte multi lideri politici neaga pericolul reprezentat de coronavirus si instiga la nerespectarea regulilor. Unele institutii lucreaza in slujba lor, nu a romanilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a acuzat pe unii lideri politici ca neaga pericolul reprezentat de epidemia de coronavirus si instiga populatia la nerespectarea regulilor menite tocmai sa tina sub control.

Cum reporneste Romania in criza Coronavirus. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Programul de masuri economice a fost dezbatut cu presedintele Klaus Iohannis, iar saptamana viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )