Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din culisele PSD - strategii, negocieri si aliante pentru alegerile locale si parlamentareCum se pregatesc pesedistii, pe ce mizeaza si la ce scor se asteapta - analiza

Hotnews Hotnews,
 Din culisele PSD - strategii, negocieri si aliante pentru alegerile locale si parlamentareCum se pregatesc pesedistii, pe ce mizeaza si la ce scor se asteapta - analiza

In interiorul PSD se poarta negocieri pe toate planurile, in aceste zile. Social-democratii isi impart functiile in interiorul partidului, negociaza aliante electorale pentru locale, dar si locuri eligibile in Parlament. Miscarile au loc in contextul in care PSD iti pregateste strategia pentru campania electorala, dar si alegerea unei noi conduceri. continuă pe Hotnews

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 de la PNL, ar putea candida din partea PSD

Viceprimarul Sectorului 2 vrea sa candideze la functia de primar. Dan Cristian Popescu este membru al PNL, dar spune ca a primit oferte si din partea altor partide si ar putea candida din partea PSD.

SURSE Viceprimarul PNL al sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, ar urma sa candideze la alegerile locale din toamna din partea PSD

Viceprimarul PNL al sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, ar urma sa candideze la alegerile locale din toamna din partea PSD pentru functia de primar, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Aceleasi surse au declarat ca s-a ajuns in acesta situatie in conditiile in care ministrul Educatiei, Monica Anisie, ar vrea sa candideze din partea PNL la Sectorul 2.

Din culisele conducerii companiilor: Sapte greseli inconstiente prin care managerii isi saboteaza afacerea

In antreprenoriat, ai libertatea sa faci ceea ce iubesti, sa fii creativ si sa faci diferenta in lume. insa presiunea pentru a produce rezultate nu se incheie niciodata si uneori este neiertatoare. Leaderii, fiind extrem de entuziasmati si dornici sa.

Detalii nestiute din culisele vietii lui Radu Valcan. Cu cine a mai fost casatorita vedeta Antenei 1

Radu Valcan este unul dintre cei mai de succes prezentatori din tara noastra si face audiente uimitoare cu show-ul Insula Iubirii pe care il prezinta la Antena 1, dar putina lume stie ca acesta a mai fos.

PSD, lovitura de gratie pentru Guvernul Orban! Ce se intampla acum cu starea de alerta

Liderii PSD au decis astazi sa nu voteze prelungirea starii de alerta in forma propusa de Guvernul Orban. Mai mult, social-democratii intentioneaza sa modifice documentul in Parlament. Mai multe detalii despre ultima lovitura a Opozitiei, in continuare. PSD, lovitura de gratie pentru Guvern Nici apelul sefului statului, nici insistentele premierului, nu ii indupleca pe parlamentari .

Se dau din nou bilete de tratament balnear pentru pensionari. Ce trebuie sa faci

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) va acorda din nou bilete pentru tratamentul balnear, in contextul in care aceste tipuri de activitati au fost interzise in ultimele luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Se dau din nou bilete de tratament balnear. Ce trebuie sa faca pensionarii Casa de pensii va relua acordarea de bilete de .

De ce a platit o femeie din Botosani 1.000 de lei pentru un vopsit. Ce era trecut in bonul ei

Pentru orice femeie sa arate bine este la fel de important ca o geanta sau o pereche de pantofi eleganti si noi. Nu de putine ori sunt dispuse sa plateasca sume consistente pentru a arata bine, dar nicio femeie nu pote accepta sa fie furata pe fata. De ce a platit o femeie din Botosani .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )