Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban: Eu sunt categoric in favoarea vaccinului. Campania antivaccinare cred ca isi are izvorul in afara Europei, mai inspre est

B1 B1,
Ludovic Orban: Eu sunt categoric in favoarea vaccinului. Campania antivaccinare cred ca isi are izvorul in afara Europei, mai inspre est

Ludovic Orban a declarat ca este un sustinator al vaccinarii si ca autoritatile ar trebui sa se implice mai mult pentru a contracara aberatiile din campaniile antivaccinare. Premierul a mai spus ca nu s. continuă pe B1

Ludovic Orban: Trebuie sa avem campanii inteligente prin care sa contracaram toate aberatiile miscarii antivaccin, pe care nu stiu cine o finanteaza, dar cred ca isi are izvorul undeva mai spre est

Premierul Ludovic Orban se declara un sustinator al vaccinurilor si afirma ca in Romania sunt necesare campanii inteligente prin care sa contracaram toate aberatiile pe care le auzim, pe care nu stiu cine le finanteaza. Despre campaniile anti-vaccinare, primul ministru spune ca acestea reprezinta un mecanism de dezinformare care in mare parte cred ca isi are izvorul in afara Europei, undeva mai spre est.

Nicolae Banicioiu solicita demiterea premierului Ludovic Orban

Fostul ministru al Sanatatii, deputatul Pro Romania Nicolae Banicioiu, considera ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa ii ceara demisia premierului Ludovic Orban, asta pentru ca in imaginea in care apare la masa cu ministrii, fara masti, in timp ce beau si fumeaza, ne arata ca acesta nu pune pret pe nicio regula, in timp ce romanii sunt amendati.

Ce amenda risca premierul Ludovic Orban, dupa ce a fumat in biroul sau

O poza in care premierul fumeaza, in biroul sau, a devenit virala, Ludovic Orban recunoscand ca a incalcat legea si e dispus sa plateasca amenda. Fumatul in spatiile inchise de la locul de munca e interzis din martie 2016, iar amenda pentru persoanele fizice ajunge la 500 de lei. Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi, a spus premierul. Orban dupa fotografia virala pe Facebook: Este o poza de ziua mea, i-am servit pe colegi cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey.

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e!

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a vazut fotografia in care apare cu tigarea in mana si cu berea in fata, in biroul personal de la Palatul Victoria. Ludovic Orban, prima reactia dupa ce a aparut poza cu el fumand la o masa plina de alcool. Asta e! Vineri seara, pe reteaua de socializare Facebook, .

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

LUDOVIC ORBAN: Vom lansa programul de sustinere a marilor companii

Primul ministru Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va lansa un program de sustinere al marilor companii printr-un un sistem de garantare a asigurarii creditului comercial, in cadrul masurilor de relansare economica.

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Ludovic Orban vorbeste despre necesitatea de a atrage investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre necesitatea ca Romania sa atraga investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult. Primul ministru afirma ca va trebui sa folosim in mod inteligent resursele financiare, inclusiv banii europeni care urmeaza sa ajunga in Romania ca ajutor dupa pandemie.

La ce varsta s-a apucat Ludovic Orban de fumat. O sa incerc sa ma las

Premierul Ludovic Orban a marturisit ca a inceput sa fumeze la varsta de 17 ani si ca ii sfatuieste pe toti tinerii sa nu incerce, pentru ca acest viciu genereaza consecinte nefaste.

Bacalaureat 2020: Ludovic Orban anunta solutia pentru elevii interzisi in sali

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca s-a gasit solutia pentru evitarea situatiilor in care elevii cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )