Libnet.ro
UNICEF

22:47

Oli Ardelean, dupa ce a fost exclusa din USR: in ciuda mizeriei lui Barna, USR are oameni care vor lupta pentru principiile pe care a fost cladit partidul

Adevărul Adevărul,
Oli Ardelean, dupa ce a fost exclusa din USR: in ciuda mizeriei lui Barna, USR are oameni care vor lupta pentru principiile pe care a fost cladit partidul

Oli Ardelean, exclusa din USR, in miez de noapte, pentru ca s-a indoit ca toate semnaturile din campania Fara penali in functii publice au fost reale, a postat un mesaj pe Facebook in care sustine ca oamenii minunati din USR vor lupta in continuare pentru principiile pe care a fost cladit partidul. continuă pe Adevărul

Oli Ardelean, dupa ce a fost exclusa din USR: O mizerie a lui Barna. Am fost data afara pentru ca am scris despre un fapt real rau, facut de USR + Barna

Oli Ardelean a catalogat drept o mizerie si o adevarata executie decizia luata de majoritatea din Biroul National USR, toti din echipa lui Dan Barna, prin care a fost exclusa din Uniune.

Oli Ardelean, exclusa din USR Ilfov, dupa ce l-a acuzat pe Barna de semnaturi false la Fara Penali

Oli Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat ca a fost exclusa din organizatie pentru o postare facuta la inceputul lunii noiembrie in care afirma ca Dan Barna a stiut de semnaturi false la initiativa Fara Penali. Ea a reclamat o executie care a avut loc miercuri seara in Biroul National al partidului, potrivit Mediafax.

Bogdan Stroe (USR): Biroul National a luat o decizie gresita prin excluderea lui Oli Ardelean O ipocrizie maxima

Presedintele USR Sector 3, consilierul municipal Bogdan Stroe, considera ca este o greseala excluderea lui Oli Ardelean din partid, dupa ce acesta a semnalat existenta unor semnaturi false in dosarele care urmau sa fie depuse la primarii in cadrul campaniei Fara Penali, potrivit Agerpres.

Surse: Excluderi din USR noaptea, ca hotii. Zeci de membri au anuntat ca demisioneaza. Mesajul Va vedem, postat in semn de protest pe grupul intern al partidului (FOTO)

Biroul National al USR a decis, miercuri noapte, sa o excluda din partid pe Oli Ardelean, membru al organizatiei Ilfov, pe motiv ca ar fi adus prejudicii de imagine Uniunii. Asta dupa ce Oli Ardelean a postat pe Fa.

Scandalul din USR ia amploare. Scrisoare deschisa catre conducerea partidului

Peste 100 de membri ai USR au semnat o scrisoare deschisa, dupa excluderea din partid a lui Oli Ardelean.

Reactia lui Barna dupa mesajul de protest semnat de peste 100 de USR-isti: E un partid viu, dinamic, dar trebuie sa avem niste limite

Dan Barna sustine ca Olimpia Ardelean a fost exclusa din partid ca urmare a unor sesizari legate de injurii, de jigniri, si nu pentru ca a reclamat nereguli la semnaturile stranse pentru initiativa Fara penali. El a precizat ca e normal sa fie nemultumiri fata de decizie, insa in partid trebuie sa avem niste limite.

Scandalul momentului in sportul mondial: Ce sanse are Rusia in urma unui eventual recurs, dupa ce a fost exclusa de la Jocurile Olimpice si de la CM de fotbal

Dupa ce a primit interdictia de a participa la Jocurile Olimpice din 2022 si la CM de fotbal din 2022 din Qatar), Rusia mai are teoretic o speranta la un eventual recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la.

Fost procuror din Craiova, saltat cand platea cu bani falsi. Procurorul campion la infractini, prins dupa noua luni

Un fost procuror din Craiova, care a incalcat cam tot ce a putut din Codul Penal, a fost prins aseara. Acesta era cautat inca din martie 2019 pentru 29 de infractiuni si a fost retinut in momentul in care a incercat sa plateasca folosind bani falsi.

Scandal urias in USR. Excluderi noaptea, ca hotii

Oli Ardelean, unul dintre membrii USR cunoscuti, a fost exclusa din partid in miezul noptii, dupa ce intr-o postare mai veche pe Facebook afirmase ca o parte dintre semnaturile pentru Fara penali in functii publice au fost cumparate.

USR ILFOV: Excludere pentru o postare referitoare la amplasarea de banere fara autorizatie

Oli Ardelean reclama ca a fost exclusa miercuri seara din USR Ilfov pentru o postare referitoare la amplasarea de banere fara autorizatie in precampanie la Buftea si in care amintea si de scandalul semnaturilor false stranse in campania Fara penali, spunand ca liderul partidului Dan Barna a minimizat acest caz, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )