Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sapte incidente in primele ore din finala prezidentialelor. Premierul Ludovic Orban: S-a continuat campania electorala la sectia de vot intr-o sectie, dar in rest sunt minore (VIDEO)

B1 B1,
Sapte incidente in primele ore din finala prezidentialelor. Premierul Ludovic Orban: S-a continuat campania electorala la sectia de vot intr-o sectie, dar in rest sunt minore (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, la sediul MAI, ca doar sapte incidente au avut loc in primele de ore de vot si ca acestea au fost minore. Ca si numar de incidente e un numar. continuă pe B1

Finala prezidentialelor, in presa internationala. Reuters, Bloomberg si Voice of America il dau pe Klaus Iohannis castigator en-fafare si il lauda pe presedinte pentru atasamentul fata de domnia legii

Presa internationala n-a ramas indiferenta la evenimentul sfarsitului de an din Romania, finala alegerilor prezidentiale, in care presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis, si Viorica Dancila,.

VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Un numar record de alegatori au votat, duminica, in Hong Kong, in cadrul alegerilor locale, primul test electoral care are loc dupa cele aproape 6 luni de proteste masive pro-democratie, marcate de ciocniri violente cu fortele de ordine. Cu o ora inainte de inchiderea urnelor, datele oficiale indicau o prezenta de 69%. Procesul electoral s-a desfasurat fara incidente majore, potrivit Reuters.

Primele rezultate din Diaspora (91 de sectii din 835, 11%): Iohannis - 91,80%, Dancila - 8.20%

Primele rezultate ale votului din Diaspora, dupa centralizarea proceselor verbale din 91 de sectii dintr-un total de 835, respectiv 11%) arata un vot zdrobitor in favoarea lui Klaus Iohannis, care a obtinut peste 90% din voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )