Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adevarul Live, ora 13.00. Ce sanse are Marian Vanghelie sa fie din nou primarul Sectorului 5

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Ce sanse are Marian Vanghelie sa fie din nou primarul Sectorului 5

Marian Vanghelie, candidat independent pentru Primaria Sectorului 5, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cum vrea sa ajunga din nou in fruntea institutiei pe care a condus-o timp de 15 ani si despre colaborarea sa cu alte partide. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Ce strategie are Mircea Cirt ca sa castige Baia Mare

Candidatul PNL pentru Primaria Baia Mare, Mircea Cirt, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre strategia sa pentru a ajunge primar, lupta cu Catalin Chereches si relatia cu candidatul la CJ Maramures, Ionel Bogdan.

Vlad Voiculescu la Adevarul Live, de la ora 12.00. Ce obiectiv are Alianta USR-PLUS in Capitalasi relatia cu PNL

Fostul ministrul al Sanatatii Vlad Voiculescu va fi prezent luni la Adevarul Live de la ora 12. 00 unde va vorbi despre obiectivul Aliantei USR-PLUS in Capitala, precum si despre relatia Aliantei cu PNL.

Dominic Fritz, candidat USR-PLUS la primaria Timisoara: Robu mai are doar 3 procente in fata. E disperat, incearca sa activeze electoratul lui Dragnea

Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS pentru primaria din Timisoara a povestit marti la Adevarul Live despre cum a reusit sa ajunga dupa 30 de ani o adevarata amenintare pentru partidele mari dupa ce a pornit doar de la cateva procente. Pe masura ce acesta se apropie in sondaje de Nicolae Robu, Fritz explica cum actualul primar aplica tactici disparate si incearca sa activeze electoratul lui Liviu Dragnea prin mesaje cu tenta nationalista.

Ioana Constantin, candidat PMP la Sectorul 1:Clotilde Armand nu reprezinta dreapta, nu e sustinuta nici de colegii de partid. Tudorache e un primar slab

Ioana Constantin, candidatul PMP la Primaria Sectorului 1, a vorbit, la Adevarul Live, despre competitia cu Dan Tudorache si Clotilde Armand. Ioana Constantin spune ca USR va fi vinovat in cazul in care primarii PSD vor castiga inca un mandat la sectoarele Bucurestiului, pentru ca s-a opus ca PMP sa fie cooptat in alianta dreptei.

Adevarul Live de la 14.00:Utilizarea laserului in cancerul pulmonar

La fiecare 30 de secunde, undeva in lume, o persoana moare de cancer pulmonar, dupa cum arata statisticile. Despre cancerul pulmonar vorbim astazi, de la ora 14. 00, cu Dr. Cristian Paleru - medic primar Chirurgie Toracica in cadul Spitalului Clinic SANADOR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )