Libnet.ro
UNICEF

05:45

Maricel Popa: Costel Alexe e copilul de suflet al lui Relu Fenechiu. PNL a amenintat primarii PSD ca pe vremea inchizitiei, cu dosare penale

Adevărul Adevărul,
Maricel Popa: Costel Alexe e copilul de suflet al lui Relu Fenechiu. PNL a amenintat primarii PSD ca pe vremea inchizitiei, cu dosare penale

Maricel Popa, presedintele CJ Iasi si candidat pentru un nou mandat, a vorbit miercuri la Adevarul Live despre realizarile sale din timpul mandatului si il acuza pe principalul sau competitor, ministrul Mediului Costel Alexe, ca in cei opt ani in care a fost parlamentar nu a facut niciun proiect pentru Iasi. Acesta a subliniat ca PSD va lua in judetul Iasi peste 30% la alegerile locale si a acuzat PNL ca-i ameninta pe primari cu dosare. continuă pe Adevărul

Schimb de replici pe B1 TV, cu alegerile locale la orizont. Lucian Romascanu: Klaus Iohannis, agent electoral al PNL Costel Alexe: Romanii s-au convins de realizarile marete ale PSD (VIDEO)

Cu mai putin de doua saptamani ramase pana la alegerile locale din 27 septembrie, lupta politica s-a mutat in studioul B1 TV, unde Costel Alexe de la PNL si Lucian Romascanu de la PSDau fost.

Costel Alexe, ministrul Mediului: Cred ca situatia cea mai dezastruoasa e in Capitala, unde sunt generate anual 1,1 milioane de tone de deseuri, iar colectarea separata si reciclarea nu functioneaza (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul Mediului, a subliniat ca Romania se numara printre primele state care au semnat scrisoarea potrivit careia relansarea economica a UE trebuie sa aiba la baza principiile stipulate de.

Costel Alexe: 17 milioane de puieti vor fi plantati in cadrul campaniei O padure cat o tara

Ministrul Mediului Costel Alexe a declarat, miercuri, ca un numar de 17 milioane de puieti vor fi plantati in cadrul editiei de toamna a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara. Unde.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )