Libnet.ro
UNICEF

07:30

Candidatul USR care si-a criticat bona din cauza optiunilor politice si a spus ca o da afara isi cere scuze: Am gresit si imi pare rau

Hotnews Hotnews,
 Candidatul USR care si-a criticat bona din cauza optiunilor politice si a spus ca o da afara isi cere scuze: Am gresit si imi pare rau

Radu Nedelcut, candidat USR-PLUS la Consiliul Local Sector 2, si-a cerut scuze marti dupa ce duminica si-a criticat bona pentru lipsa de informare privind politica si pentru ca voteaza cu Gabriela Firea, el spunand acum doua zile si ca isi cauta alta bona. continuă pe Hotnews

Postare controversata a unui candidat USR la functia de consilier in Sectorul 2 Si-a ponegrit bona din cauza optiunilor politice si a anuntat ca renunta la ea

Radu Nedelcut, candidat USR-PLUS la Consiliul Local Sector 2, si-a denigrat bona, printr-o postare pe Facebook, motivul fiind legat de optiunile politice ale acesteia. Mai mult, a completat postarea spunand ca este in procesul de a inlocui bona. Imediat a fost asaltat de comentarii foarte dure, motiv pentru care cateva ore mai tarziu a sters fraza despre inlocuirea bonei. Ulterior, in comentarii, dupa ce a primit o serie de critici, a afirmat ca nu renunta la bona pe criterii politice, ci pentru ca nu crede in masca si dezinfectant.

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

Un barbat a stat indoit 28 de ani din cauza unei boli grave. Cum arata acum, dupa un miracol

Conditia unui barbat l-a fortat sa stea intr-o pozitie extrem de incomoda pret de 28 de ani. A crezut ca nu o sa-si revina vreodata, dar miracolul s-a intamplat. De ce boala a suferit acesta si cum au reusit medicii sa-i indrepte coloana? Detalii despre procedura. A stat indoit 28 de ani din cauza unei .

Firea si Pandele si-au insotit copii pana in sala de clasa, desi acest lucru e interzis din cauza pandemiei

ACTUALIZARE - Gabriela Firea a venit cu explicatii care contrazic afirmatiile initiale despre prezenta sa in clasa impreuna cu copiii. --- Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si sotul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat in clasa cu copiii lor luni, unde s-au si fotografiat fara a purta masti, desi este interzis accesul parintilor in scoli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat ca toti parintii si copiii au acces in scoala in grupuri de 5 pentru a prelua manuale si ca si-au dat mastile jos 30 de secunde pentru o fotografie, scrie g4media.

Mii de studenti vor ramane fara locuri in camine, din cauza masurilor de distantare sociala

Aproape 20 de mii de studenti vor ramane fara locuri in camine din cauza masurilor de distantare. Locurile in camine se vor reduce iar unele vor ramane chiar inchise din cauza noilor reguli.

Steag rosu pe litoral din cauza valurilor mari. Turistii ignora recomandarile salvamarilor

Salvamarii trag un important semnal de alarma pentru turistii care sunt la aceasta ora pe plaja! Marea este agitata, iar steagurile rosii sunt arborate, pe anumite portiuni, din cauza valurilor inalte.

Fotbalistul nationalei, prins cand inhala un drog periculos. Zeci de oameni au murit din cauza lui

Mason Greenwood, 18 ani, este noua senzatie a fotbalului englez. Atacantul lui Manchester United a marcat pe banda rulanta in Premier League sezonul trecut. Si, mai nou, comite prostii pe banda rulanta. A comis-o la nationala Angliei in urma cu o saptamana si mai nou este protagonistul unui filmulet compromitator. Au fost publicate imagini cu .

Bianca l-a facut praf pe Livian de la Puterea Dragostei. Totul din cauza noii iubite: Nu iti permiti sa platesti?

Bianca Comanici l-a atacat dur pe fostul iubit, Livian, impreuna cu prietena sa, Mary, dupa ca barbatul s-a afisat in mediul online alaturi de noua partenera, Florentina. Bianca l-a facut praf pe fostul iubit, Livian, dupa ce acesta s-a afisat cu noua partenera Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei .

Trafic restrictionat pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei

Traficul rutier este restrictionat sambata pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei, conform news. ro.

Brazilia a depasit numarul de 130.000 de decese din cauza Covid-19

Brazilia a depasit numarul de 130. 000 de decese din cauza Covid-19, dupa ce in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 874 de morti, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )