Libnet.ro
UNICEF

00:06

Liderul PNL Bucuresti, atac la Firea ca sa priceapa Rares Bogdan: Se vede cum arata Capitala condusa de un star de televiziune

Adevărul Adevărul,
Liderul PNL Bucuresti, atac la Firea ca sa priceapa Rares Bogdan: Se vede cum arata Capitala condusa de un star de televiziune

Violeta Alexandru, liderul PNL Bucuresti, a vorbit marti la Adevarul Live, despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei, precum si despre discutiile cu USR-PLUS in vederea unui candidat comun al Opozitiei. Bucurestiul condus de o persoana notorie, un star de televiziune, se vede cum arata astazi, a mai subliniat aceasta, in contextul in care nu doar Gabriela Firea ci si Rares Bogdan este o fosta vedeta TV. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, lasat din nou pe dinafara. Raluca Turcan, anunt despre negocierea anticipatelor

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL a cam disparut din peisaj in ultimele saptamani. Fostul jurnalist nu a mai fost deloc vizibil in spatiul public la ultimele decizii care s-au luat de PNL. Ce se intampla cu Rares Bogdan De cand a debutat anul 2020, Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si-a redus aparitiile sale televizate, in contextul in .

RARES BOGDAN: Nu se pune problema unui alt premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca nu se pune problema unui alt premier si nici a candidaturii lui Ludovic Orban la alta functie decat cea de premier.

Rares Bogdan: Am inghitit niste broaste raioase

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat ca, pentru a schimba Guvernul Dancila, liberalii au inghitit niste broaste raioase.

Rares Bogdan: Am inghitit niste broaste raioase. Sa stiti ca nu le-am inghitit cu mare placere dar asta e politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat duminica seara, la Digi24, ca pentru a schimba guvernul Dancila si pentru a instala un nou guvern condus de Ludovic Orban liberalii au fost nevoiti sa inghita niste broaste raioase, potrivit site-ului televiziunii de stiri.

Rares Bogdan, dupa moartea Cristinei Topescu: Cred ca ce a dus la aceasta plecare a fost o dorinta de a se intalni cu tatal ei. Ea a fost un om special, un om bun, sensibil, extrem de cultivat (VIDEO)

Trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu este o veste groaznica a inceputului de an, a declarat Rares Bogdan, pentru B1 TV. Europarlamentarul PNL, fost jurnalist, a afirmat ca aceasta era un om bun,.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Rares Bogdan, reactie la demiterea lui Orban

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la un post TV, ca nu se pune .

Orban, despre candidatul la Primaria Capitalei: ce spune despre Nicusor Dan si Rares Bogdan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca desemnarea candidatului formatiunii pentru Primaria Capitalei se va face in urma unei cercetari sociologice, in care vor fi testati potentialii candidati ai PNL. intrebat daca exclude posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, Orban a spus: Din partea PNL nu poate candida decat un membru al PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )