Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Diaconu, despre Viorica Dancila: Un leu ranit este mai periculos decat unul sanatos

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre Viorica Dancila: Un leu ranit este mai periculos decat unul sanatos

Actorul Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Pro Romania si ALDE, a afirmat sambata ca nu negociaza cu PSD ca sa fie sustinut in cursa pentru Palatul Cotroceni. Cifrele,. continuă pe Antena3

SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Guvernul Viorica Dancila a cazut, dar batalia alegerilor prezidentiale abia incepe oficial. Iar daca sondajele arata un concurent sigur de turul doi - pe presedintele Klaus Iohannis - e agitatie pentru.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Viorica Dancila spune ca are o brosa speciala pentru campania electorala: inima romaneasca

Viorica Dancila a venit sambata la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidentiale cu o noua brosa despre care spune ca este speciala, pentru ca este inima romaneasca, si ca o va purta pe intreaga perioada a campaniei electorale.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Sapte membri ai CSM ii cer Liei Savonea sa sesizeze CCR privind inregistrarile in care Viorica Dancila vorbeste despre Sectia speciala ca miza a motiunii: Premierul stirbeste grav independenta autoritatii judecatoresti

Sapte membri ai Consiliului Superior al Magistraturii ii cer presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu inregistrarile aparute in spatiul public in care premierul Viorica Dancila spune la o sedinta cu parlamentarii PSD ca mizele motiunii de cenzura sunt legate de dosare, de sectia speciala, de numirea procurorilor. Cei sapte membri ai CSM considera ca prin aceste afirmatii Viorica Dancila stirbeste in mod grav independenta autoritatii judecatoresti si demonstreaza ca Guvernul si-a arogat competenta constitutionala a autoritatii judecatoresti.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la lansarea oficiala a candidaturii la prezidentiale. Toata sala a aplaudat-o

Viorica Dancila si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale. La evenimentul organizat special pentru aceasta ocazie, premierul demis al Romaniei s-a imbracat cu un sacou negru si a purtat in piept o brosa speciala despre care a spus ca va fi folosita in campania electorala. Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale Presedintele PSD .

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2202 seconds )