Libnet.ro
UNICEF

19:15

NICUSOR DAN: Avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a afirmat astazi, intr-o conferinta de presa, ca la scrutinul din 27 septembrie votantii au de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: in aceste alegeri avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie

In aceste alegeri avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie, a declarat, intr-o conferinta de presa, Nicusor Dan, candidatul PNL, USR si PLUS la localele de duminica viitoare.

Nicusor Dan: Avem de ales intre Firea la Primarie si Firea la puscarie

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a afirmat duminica, intr-o conferinta de presa, ca la scrutinul din 27 septembrie votantii au de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie.

Avem de ales intre Firea la Primarie sau Firea la puscarie, sustine Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, considera ca, la alegerile locale din 27 septembrie, bu.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

DA Dan! Da Nicusor Dan primar la Bucuresti! Adio printesa Firea! Adio Basescu gura sparta!

ACEST TEXT este PERSPEKTIVA mea. Cel mai drag mafiot din lume imi este Nicusor Dan. Alianta sa cu Caine din mahalaua Oraselului Copiilor mi se pare de hohot de ras. Tampitii, negationistii, ezitantii, muhaielele, marii deontologi ai pamantului romanesc pot spune acum orice. Nicusor e un mare pacatos. Ma bucur ca Nicusor al meu a pledat pentru Caine. A facut-o cum a facut pentru sute de monumente fara glas ale Bucurestiului.

Nicusor Dan: Pentru nehotarati cred ca este foarte important ca dezbaterea dintre candidatii la Primarie sa aiba loc. Refuzul unei dezbateri inseamna fuga de raspundere din fata bucurestenilor (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR-PLUS a anuntat ca o asteapta pe contracandidata sa, Gabriela Firea, la doua dezbateri electorale, una dintre ele la invitatia B1 TV, in.

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din.

Basescu, dupa ultimul sondaj prezentat de PNL: Daca pierde Nicusor Dan, eu il scot in suturi pe Ludovic Orban de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la alegerile pentru Primaria Capitalei la Alegerile Locale din 2020, a comentat sondajul de opinie prezentat sambata de Nicusor Dan, care arata o cursa stransa intre candidatul PNL-USR-PLUS si primarul in functie, Gabriela Firea, candidata din partea PSD. Fostul presedinte spune ca Barna si Orban l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs pe insusi Nicusor Dan.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )