Libnet.ro
UNICEF

00:06

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec . continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Primarul Gabriela Firea nu a construit in patru ani nicio gradinita noua

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, arata ca primarul general, Gabriela Firea, nu a construit nicio gradinita noua, punctand ca redeschiderea unor astfel de unitati, dupa perioada de nefunctionare impusa de criza coronavirusului, nu poate masca acest esec .

NICUSOR DAN: Primarul general si primarii de sectoare doresc distrugerea a sute de hectare de spatii verzi

Deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, i-a acuzat, astazi, pe primarul general PSD, Gabriela Firea, si pe primarii de sectoare social-democrati ca doresc sa distruga sute de hectare de spatiu verde din Bucuresti.

Nicusor Dan: Primarul PSD Gabriela Firea nu a construit in 4 ani de zile nicio gradinita noua in Bucuresti!

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, reactioneaza la anuntul primarului general, Gabriela Firea, privind redeschiderea creselor din Bucuresti. intr-un mesaj pub.

Nicusor Dan: Firea nu a construit, in 4 ani, nicio gradinita noua. Redeschiderea unor gradinite administrate de Primaria Capitalei nu poate masca acest esec

Candidatul unic al dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat ca Gabriela Firea nu a construit, in patru ani, nicio gradinita noua in Bucuresti, iar redeschiderea catorva gradinite administrate de Primarie nu poate masca acest esec. Acesta a reamintit ca Firea preciza, in programul de guvernare locala din 2016, ca va construi 20 de gradinite cu program prelungit, cu o capacitate totala de 2. 500 de locuri.

LUPTA PENTRU CAPITALA Nicusor Dan, 8,8% in fata Gabrielei Firea, conform unui sondaj comandat de PNL

Un sondaj INSCOP comandat de PNL arata ca Nicusor Dan o devanseaza cu 8,8% pe Gabriela Firea in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, cursa care se va finaliza la alegerile locale care ar putea avea loc in 27 septembrie asa cum sustin Guvernul si cele mai multe dintre formatiunile politice parlamentare.

Analiza. incepe divizarea stangii. Ce inseamna pentru Gabriela Firea intrarea in cursa pentru primarie a unui candidat din partidul lui Ponta

Candidatura unui politician din partea Pro Romania pentru Primaria Capitalei va rupe din voturile Gabrielei Firea suficient cat sa-i puna probleme acesteia in lupta pe care o duce umar la umar cu Nicusor Dan pentru un nou mandat de edil. Practic, partidul condus de Ponta nu are nicio sansa de a castiga functia de primar, dar poate sa o scoata din joc pe Firea, sustin specialistii consultati de Adevarul.

Nicusor Dan: Sute de hectare urmeaza sa fie distruse, in conditiile in care INSP spune ca bucurestenii pierd 4 ani din viata din cauza poluarii

Candidatul unic al Dreptei la Primaria Generala a Capitalei Nicusor Dan a afirmat, vineri, ca administratia condusa de Gabriela Firea, PSD si primarii de sectoare planuieste sa distruga sute de hectare, multe incadrate ca spatii verzi, in conditiile in care Institutul National de Sanatate Publica INSP) a emis un raport care spune ca, in medie, bucurestenii, pierd 4 ani din viata din cauza poluarii atmosferice.

GABRIELA FIREA DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA A LUI PONTA LA BUCURESTI: Niciodata nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS, ci de la PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a reactionat, duminica seara, la anuntul ca Victor Ponta ar putea candida din partea Pro Romania la functia de primar al Bucurestiului, amintind ca aceasta l-a sustinut in 2014 la prezidentiale, desi era insarcinata.

Gabriela Firea, atac furibund la adresa ministrului Muncii: Demisia! Urgent!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, a.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )