Libnet.ro
UNICEF

17:45

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat pentru Primaria Capitalei: Am discutat pana acum cu USR, cu PNL si mai putin cu PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan a propus, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, un calendar pentru stabilirea unui candidat comun al opozitiei pentru Primaria Capitalei. Candidatul independent care, cel mai probabil, va.

USR si-a ales oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Cine o va infrunta pe Gabriela Firea

Uniunea Salvati Romania USR) a decis astazi cu ce candidat va intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Se pare ca cel care o va infrunta pe Gabriela Firea este Nicusor Dan. Nicusor Dan a fost desemnat oficial candidatul USR pentru Primaria Capitalei Batalia pentru Primaria Capitalei din partea USR s-a dat intre Dragos Dragoteanu si .

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al USR Bucuresti, Dumitru Dobrev, a anuntat, sambata, ca deputatul independent Nicusor Dan a fost validat pentru a candida la Primaria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax.

Scandal urias in USR PLUS pe tema candidatului pentru Primaria Capitalei

Inca un scandal zguduie Alianta USR PLUS, care a trebuit sa gestioneze esecul lui Dan Barna, dupa ce nu a intrat in turul al doilea la alegerile prezidentiale din noiembrie. in prezent, Alianta se.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

Zi cruciala pentru Nicusor Dan si Dragos Dragoteanu. USR Bucuresti isi alege astazi candidatul pentru Primaria Capitalei

Candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei urmeaza sa fie stabilit sambata, in cadrul Conferintei municipale, care se reuneste incepand cu ora 10,00. Tot sambata, dar in cursul dupa-amiezii,.

Nicusor Dan: Daca vor continua in ritmul actual, inlocuirea conductelor uzate din Bucuresti va dura 100 de ani

Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca va continua in ritmul de acum, inlocuirea conductelor vechi ale retelei de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )