Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicusor Dan, despre cauzele poluarii din Capitala: Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si gropile de gunoi

B1 B1,
Nicusor Dan, despre cauzele poluarii din Capitala: Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si gropile de gunoi

Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si modul in care functioneaza gropile de gunoi sunt principalele cauze ale poluarii din Bucuresti, a afirmat Nicusor Dan, candidat. continuă pe B1

Nicusor Dan, adevarul despre relatia sa cu Florian Coldea

Nicusor Dan a dat detalii despre relatia sa cu generalul r) SRI Florian Coldea. Acesta a declarat ca s-a intalnit o singura data cu Florian Coldea, cu ocazia unei receptii la Ambasada Frantei.

Ce spunea in urma cu cateva luni Moise Guran despre Nicusor Dan, candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Fostul jurnalist pare sa fi gresit partidul atunci cand a anuntat ca se inscrie in USR. Moise Guran a sustinut ca Dacian Ciolos ar fi fost un candidat la presedintie mai bun decat Dan Barna, iar Nicusor Dan nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei.

Cum poate fi rezolvata problema RADET, in viziunea lui Nicusor Dan

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, a vorbit la Antena 3 despre cum poate fi rezolvata problema RADET.

Nicusor Dan propune dezvoltarea retelei de tramvaie

Nicusor Dan a lansat in dezbatere publica, pe internet, Strategia pentru tramvaie, despre care pre.

Pe cine sustiune Moise Guran (USR) la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu?

Pe Nicusor Dan sigur nu-l votez, spunea Moise Guran, recent intrat in USR, in urma cu mai multe saptamani, despre candidatul desemnat al partidului pentru Primaria Capitalei. Desi este membru USR, acesta a fost prezent vineri la lansarea proiectului pentru Bucuresti al lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS.

Nicusor Dan, corigent la administratie publica. Un functionar trebuie sa se descurce cu legile, nu sa le stie pe de rost

Nicusor Dan ar fi dat un concurs la Ministerul Culturii, in 2011, pentru postul de director, iar la proba de administratie ar fi luat 39 de puncte din 100, potrivit unui articol de pe cetateanul. net.

Nicusor Dan poarta discutii cu PNL pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan recunoaste ca poarta discutii cu reprezentantii Partidului National Liberal pentru a obtine sustinere din partea formatiunii, in cursa pentru Primaria Capitalei.

Carmen Bruma da cartile pe fata, despre pozele incendiare din zapada. Am luat-o razna

Carmen Bruma nu se dezminte. Dupa ce a aparut pe Instagram aproape goala in zapada, de data aceasta vedeta surprinde din nou. Carmen Bruma da cartile pe fata, despre pozele incendiare din zapada Carmen Bruma face furori cu imaginile hot, asa cum recunoaste si ea in postarile pe Instagram. Iubita lui Mircea Badea si-a surprins .

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, la Sinteza zilei, despre amenintarea virusului din China: Suntem pregatiti sa actionam!

Este alerta mondiala din cauza virusului din China care pare a se raspandi cu repeziciune de la o persona la alta.

Mihai Teodor, despre instabilitatea politica din Romania

Invitat recent la emisiunea Editie speciala, Mihai Teodor, vicepresedinte al Partidului Puterii Umaniste social liberal), a taxat negocierile din scena politica cu privire la alegerile anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )