Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nicusor Dan: in Primaria Capitalei se accede pe baza de relatii de rudenie. Nu e de mirare ca PSD nu a atras fonduri si nu a putut sa asigure apa calda

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: in Primaria Capitalei se accede pe baza de relatii de rudenie. Nu e de mirare ca PSD nu a atras fonduri si nu a putut sa asigure apa calda

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a sustinut, vineri, ca principalul criteriu pentru a ocupa o pozitie publica importanta in administratia bucuresteana nu il reprezinta profesionalismul, ci relatiile de rudenie, adaugand 15 nume noi la lista celor 33 pe care le-a dat ca exemplu in urma cu doua zile. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Primaria Capitalei este condusa pe baza de cumetrii. Este modelul de management, implementat dupa ce a fost testat la Primaria Voluntari Ce lista a prezentat contracandidatul Gabrielei Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, a sustinutr, miercuri, o conferinta de presa in cadrul careia a prezentat o lista de persoane apropiate de.

Nicusor Dan: in Primaria Capitalei se accede pe baza de relatii de rudenie

Nicusor Dan sustine ca principalul criteriu pentru a ocupa o pozitie publica importanta in administr.

Nicusor Dan prezinta caracatita de la Primaria Capitalei care conduce Bucurestiul, manevrata de gruparea Firea-Pandele FOTO VIDEO

Nicusor Dan a prezentat miercuri caracatita de la Primaria Capitalei manevrata de gruparea Pandele-Firea si prin care Bucurestiul este condus pe baza de cumetrie. Aceste persoane sunt fie oameni de incredere ai cuplului Pandele-Firea, fie sunt neamuri sau parteneri de afaceri, ori copiii de vecini, de neamuri si de de parteneri de afaceri, precizeaza candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan ataca in meciul cu Gabriela Firea si face harta cumetriilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan se repliaza in razboiul de campanie cu Gabriela Firea. Dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in urma carora primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe candidatul dreptei ca ia bani de la interlopi, Nicusor Dan a prezentat, miercuri, o lista cu 33 de nume care, in opinia sa, arata ca Bucurestiul este administrat pe baza de cumetrie.

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a observat vedeta la Verdict Politic

Face ce face si intra iar in scandal! Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan. Ce a spus criticul de moda despre candidatul la Primaria Capitalei la Verdict Politic? Ce spune Dana Budeanu despre Nicusor Dan Alegerile locale se apropie cu pasi repezi, iar candidatii nu mai stiu ce sa faca pentru a obtine cat .

MIHAIL NEAMTU: Ma ofer sa construiesc o carciuma fara avize daca Nicusor Dan participa la dezbaterea cu Traian Basescu

Mihail Neamtu, candidat la Primaria Sectorului 3 din partea PMP, ii reproseaza parlamentarului Nicusor Dan, sustinut de alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, ca nu a gasit ragazul unor negocieri strategice cu Miscarea Populara si nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucurestiului cu Traian Basescu, in schimb, a avut disponibilitate sa salveze carciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )