Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu? Cum se va transa disputa USR-PLUS pentru candidatul la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu? Cum se va transa disputa USR-PLUS pentru candidatul la Primaria Capitalei

USR-PLUS se afla probabil la cel mai greu moment de la constituirea aliantei. Si asta pentru ca cele doua partide au propriii candidati pentru Primaria Capitalei. USR vrea sa-l sustina pe Nicusor Dan, fondatorul partidului, in prezent candidat independent, iar PLUS are foarte multe motive sa mearga pe mana lui Vlad Voiculescu. continuă pe Hotnews

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

Batalia pentru Primaria Bucuresti: Nicusor Dan prezinta la HotNews LIVE, luni, de la 13.00, solutiile sale pentru Capitala

Bucurestiul se afla intr-un punct de cotitura. Apa calda si caldura lipsesc cu zilele, orasul este sufocat de trafic si poluare, banii publici sunt cheltuiti in initiative cel putin discutabile, orasul sufera la capitolul investitii importante, cladirile de patrimoniu sunt demolate. Alegerile din iunie 2020 sunt vitale pentru viitorul acestui oras. Nicusor Dan este printre primii candidati anuntati la Primaria Capitalei, sustinut de USR. Luni, incepand cu ora 13. 00, Nicusor Dan este invitat in studioul HotNews. ro pentru a prezenta solutiile sale pentru Bucuresti. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Nicusor Dan: Daca vor continua in ritmul actual, inlocuirea conductelor uzate din Bucuresti va dura 100 de ani

Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, a declarat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca va continua in ritmul de acum, inlocuirea conductelor vechi ale retelei de.

Oficial. Nicusor Dan este candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Presedintele interimar al USR Bucuresti, Dumitru Dobrev, a anuntat, sambata, ca deputatul independent Nicusor Dan a fost validat pentru a candida la Primaria Capitalei din partea filialei, transmite Mediafax.

Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev. Prin votul delegatilor, vot secret, a.

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat comun la Primaria Capitalei

ACTUALIZARE - Dumitru Dobrev: Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, desemnat candidat pentru Primaria Capitalei de catre USR Bucuresti: USR a demonstrat astazi ca este cel mai democratic partid din Romania - UPDATE

Deputatul independent Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, a declarat presedintele interimar al organizatiei, Dumitru Dobrev.

Nicusor Dan propune o campanie electorala preliminara cu sondaje de opinie pentru desemnarea unui candidat comun al opozitiei la Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat, sambata, in contextul in care va fi cel mai probabil desemnat drept candidat la Primaria Capitalei din partea USR, ca propune o campanie electorala preliminara pentru Primaria Bucuresti, dezbateri intre candidati si sondaje de opinie care sa indice candidatul cu cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabrielei Firea. Acesta a mai propus un acord politic intre partidele de opozitie.

Nicusor Dan propune un calendar pentru stabilirea unui candidat pentru Primaria Capitalei: Am discutat pana acum cu USR, cu PNL si mai putin cu PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan a propus, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, un calendar pentru stabilirea unui candidat comun al opozitiei pentru Primaria Capitalei. Candidatul independent care, cel mai probabil, va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )